Fotoprzestroga

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wrzucam link do stron gdzie jak ktos bedzie chciał to sobie pooglada zdjęcia z wypadków , odrazu mówie ze niektóre zdjęcia nie są najprzyjemniejsze

klik

Cytat:
2005-11-29 19:10:40, szmyk pisze:
wrzucam link do stron gdzie jak ktos bedzie chciał to sobie pooglada zdjęcia z wypadków , odrazu mówie ze niektóre zdjęcia nie są najprzyjemniejsze klik

nie zła JAZDA

poprostu brawura , zwłaszcza młodych kierowców co od rodziców dostaną auto i sie popisują

Cytat:
2005-11-29 19:24:17, szmyk pisze:
poprostu brawura , zwłaszcza młodych kierowców co od rodziców dostaną auto i sie popisują

HEHE... czyżbyś miał na myśli tych 14-15 latków

Cytat:
2005-11-29 19:54:44, Sylty pisze:
HEHE... czyżbyś miał na myśli tych 14-15 latków

niekoniecznie poniewaz i ci co sa tzw. zielonym listkiem tez lubia sobie poszarzować , myslą ze juz za kółkiem są to nic ich na drodze nie zaskoczy

Na miejscu tego wypadku miałem okazje być , tzn. tego z udziałem opla kadeta

klik

Ja byłem świadkiem tego wypadku:

zabicie innego człowieka (a w przypadku wypadków drogowych przeważnie kilku ludzi) wskutek wypadku spowodowanemu po pijanemu, powinno się traktować jako zabójstwo z premedytacją, najwyższy z możliwych wymiar kary, bez żadnej taryfy ulgowej, i co ważne powinno się takich sk....... ujawniać- na bilboardach, w prasie itp...

o fuck ...
zostawie to bez dluzszego komentarza ....

Nie lubie na takie rzeczy patrzec

Niestety dla wiekszosci nie jest to przestroga. Dopiero jak cos takiego na zywo zobacza lub co gorsza przezyja to wtedy nagle pojawia sie olsnienie

Filmik - DRASTYCZNE ujęcia

we Wtorek jechałem trasą Wrocław-Kłodzko-Wrocław i to co widziałem co niektórzy kierowcy wyprawiali to o pomste do nieba wołało , i to zwykle gówniarze słuzbowymi Kangoo , C15 , Partner , typowymi blaszakami , wyprzedzanie na podwójnej ciagłej w dodatku na zakrecie na którym ja byłem pojazdem wyprzedzanym i nie widziałem dokladnie czy cos nie jedzie za łukiem , pózniej sa wypadki przez takich

pózniej w najlepszym przypadku taki matoły bedą poruszac sie tak stuningowanym pojazdem

a wez ty juz lepiej nic nie mow....

KRAKSY