Zatrzasniete tylnie lewe drzwi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam problem. Mianowicie zatrzasnely sie drzwi w essim 5d, tylnie lewe (auto nie ma centrala). Poradzcie jak to otworzyc bez uszkodzenia elementow... dzieki za info

Cytat:
2005-12-01 21:18:38, bArTeK__ pisze:
Witam Mam problem. Mianowicie zatrzasnely sie drzwi w essim 5d, tylnie lewe (auto nie ma centrala). Poradzcie jak to otworzyc bez uszkodzenia elementow... dzieki za info

Wsiadz do samochodu przednimi drzwiami i pociagnij za klameczke od srodka powinny sie otworzyc

Gdzies o tym bylo na forum.

Z tego co pamietam niezla rzezbe trzeba wyplodzic.

Poszukaj.

szukam i nic....tylko o zamarznietych drzwiach....

Cytat:
2005-12-01 21:29:46, taxi pisze:
Wsiadz do samochodu przednimi drzwiami i pociagnij za klameczke od srodka powinny sie otworzyc

Taxi, Bartkowi chyba zaciely sie tak, ze nie daja sie wcale otworzyc.. ktos juz tak mial.. :/

Z tego co pamietam rzezbil cos ze zdejmowaniem boczku.

dokladnie tak qrde no to zonk ;/

Bartek, podbij do Dyrasa, on mial taki sam problem. Napewno cos doradzi.

ja kiedys tylnich drzwi nie moglam otowrzyc bo jakis ******* zablokowal je tym "anty-otwieraczem" dla dzieci ale dalo rade otworzyc od wewnatrz bardzo mocnym pchnieciem (bez skojarzen )

[ wiadomość edytowana przez: ALLka dnia 2005-12-01 22:01:34 ]

Cytat:
2005-12-01 22:01:14, ALLka pisze:
ja kiedys tylnich drzwi nie moglam otowrzyc bo jakis ******* zablokowal je tym "anty-otwieraczem" dla dzieci ale dalo rade otworzyc od wewnatrz bardzo mocnym pchnieciem (bez skojarzen ) [ wiadomość edytowana przez: ALLka dnia 2005-12-01 22:01:34 ]

Nie ma jak to porzadne, mocne pchniecie na tylnim siedzeniu.. tylnich drzwi

[ wiadomość edytowana przez: retrospect dnia 2005-12-01 22:04:49 ]

spoko zagadam...dzieki za informacje

Mi kiedyś w essiku stało się tak, że została włączona blokada dla dzieci (zero opcji otwarcia ze środka) a zewnętrzna klamka była ułamana. Uporałem sie ztym w następujący sposób, wziąłem cieniutki śrubokręt i delikatnie pod klameczka przesunąłem dinks, który otwiera drzwi i juz, tylko że ja miałem central...

Cytat:
2005-12-01 22:04:14, retrospect pisze:
Nie ma jak to porzadne, mocne pchniecie na tylnim siedzeniu.. tylnich drzwi

no baaaaaaaaaaaaa (bez skojarzen )