SLIZGANIE, PRZECIEZ SNIEG JEST!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec tak, ja dzis do stali pedze wiec nie mam netu. Jesli ktokolwiek bedzie chcial sie slizgac dzisiaj lub jutro (piatek, sobota) to pls dajcie mi znac z neta jakim smsem lub jakos po rurach: 502-096-877

z gory dzieki.

To u nas lezy to biale cos? Mam nadzieje, ze za tydzien jeszcze go przybedzie to posmigamy po ulicach. Tutaj susza, moze na jutro cos spadnie coby na Karowej sie ciekawie zrobilo.

Panowie moze by dzis cos sie spodkał i poslizgał nie wiem tak sei tylko pytam co wy o tym sadzicie

OK no to moze dzisiaj tj. w sobote ?? - moze jeszcze popada

Moze poslizgamy sie po waznym spotkanku jak bedzie slisko nie przewiduje za dlugiego spotkania wiec bedzie czas

p.s to nie ten dzial

widze ze w tym roku ciezko bedzie ze sniegiem

Co sie odwlecze to nie uciecze bedzie snieg !!!

moze zaszczyci nas miedzy swietami a sylwkiem oby

Proponuje tu wrzucac spoty "swiateczne" jak by sie kto chcial poslizgac. ja pewnie bede smigal w czwartek kolo 22. jak co to nr koma macie do mnie

JA tez juz od Piatku w stalowej wiec bede sie tam juz slizgal
Teraz trenuje w saczu na ulicah bo tu pluga nie wynalezli i wszedzie mozna dawac boczki

Co myślicie dziś sie spotkać na centrum koło 20:00 dziś sie dużo ludzi zjeżdza to moze frenkwencja dopisze!

spotkac sie mozna ale wlasnie wszyscy sie gdzies wtedy zjezdzaja wiec na frekwencje bym nie liczyl