Co otym myslicie??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sposub na tania paliwo??

Cytat:
2005-12-03 11:18:54, patrykowski pisze:
sposub na tania paliwo??

Juz chyba powoli robi sie nieaktualne.

Poza tym moim zdaniem to glupota. Powinny byc inne mechanizmy (troche bardziej powazne) wplywajace na ceny benzyny. A i tak dotyczy to tylko sytuacji jaka panuje jeszcze teraz - cena benzyny w hurcie znacznie sie rozni od ceny koncowej na stacji. Moze kiedys w koncu zacznie dzialac u nas prawdziwa konkurencja.

A jezeli ktos mysli, ze takie cos wplynie na OPEC...

mysle, ze to troche zwykle... nie wiem jak to nawet nazwac.

na pewno nie jest to skuteczna metoda, blah, w ogole nie jest to metoda..

2 najwieksze koncerny,,,,

dziwne jakoś stacji esso w ogóle nie widuje.... statoil bardzo żadko

ogólnie to pomysł do.... d........

pozdro

a ja mysle ze to orlen wymyslil

Cytat:
2005-12-03 20:07:09, qbaj pisze:
a ja mysle ze to orlen wymyslil

A tak swoja droga uważam ze to idiotyczny pomysl

A szczerze mówiąc to w łodzi najtańszymi renomowanymi stacjami paliw jest ESSO i JET(Conoco Phillips)

Ps.Pozdrawiam pomysłodawce....

[ wiadomość edytowana przez: tommi3737 dnia 2005-12-03 23:15:43 ]

[QUOTE(Conoco Phillips) [/QUOTE]

niewymieniaj nazwy tej firmy bo puszcze pawia

u mnie w weekendy na JETT jest promocja pb95 za 3,59pln juz od kilku miechow jest promocja a teraz stacja lotosu obok tez zrobila ale na 3.60pln wiec nie jest zle pod warunkiem ze tankuje sie w weekendy.... niestety na lpg niema promocji

Niestety... to nie wina cen paliw tylko podatków... a na obniżenie nie ma co liczyć

Cytat:
2006-01-21 00:30:57, Andrzejjs pisze:
Niestety... to nie wina cen paliw tylko podatków... a na obniżenie nie ma co liczyć

Dokładnie tak jak piszesz, z paliw i gorzały nasz kraj się trzyma

kolejny głuuuupi "łańcuszek"...

Jak na mój gust to metoda nieskuteczna. Pachnie mi to szwindlem ze strony konkurencji - jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ..... resztę znamy.
A co do podaktów, tzw. akcyzy to prawda, od niej wszytko zeleży, ale nadziei na jej obniżenie nie mam i nie będę miał. Odkąd tylko pamietam nasz ukochany rząd robi wszystko żeby nam fenigi z kieszeni wyciągać. Coż pozostaje, lać etylinkę albo gazik, ale to już nie ta różnica cenowa co kiedyś.

I moja konkluzja na koniec wypowiedzi: razem czy osobno nie znienimy ceny paliw nawet o grosz.