(s)Obrotomierz Mera LUMEL typ MS2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, 100% sprawny, stan bardzo dobry,
orotek do 8 tys, mozliwosc ustawiania ilosci cylindrow, obecnie ustawiony na 2, po przestawieniu odpowiedniej zworki mozna ustawic go na 4 garczki
dla zainteresowanch zdjecia wysylam na maila
cena 55 zl

kontakt
Michal GG 6845604

poprosze fotki na elmo126@tkdami.net i wstepnie zaklepuje

za pozno wlasnie kupilem

ooofak to szukam dalej

odswiezam wątek!! nie mialem czasu wczesniej!!
zdjecia obrotomierza
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76100953
i wszystko nadal aktualne!!!

w chama lecisz??? kurcze kup[ione bylo to jak odswiezasz watek?? od niedzieli do ciebie pisze co z obrotkiem, miales go w poniedzialek do krk przywiezc a w niedziele na aukcji wystawic zebym zalicytowal a ty kurka piszesz ze nadal aktualne???? powiedziales ze sprzedane za 55 pln a teraz nagle na aukcje wystawiasz....

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-12-07 16:01:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2005-12-07 21:49:14 ]
[ powód edycji: przeklenstwa ]

Cytat:
2005-12-07 12:15:28, kaczka21 pisze:
odswiezam wątek!! nie mialem czasu wczesniej!! zdjecia obrotomierza http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76100953 i wszystko nadal aktualne!!!

nie lec w pręta bo nie będziesz tu tolerowany za takie głupie wałki

koles zwietrzyl okazje ze moze drozej sprzedac i nagle jakies uniki robi. na gg pojawial sie na dostepny i jak tylko napisalem do niego to zaraz znikal. wyslalem mu wczoraj priva na forum ktorego odczytal i odpowiedz jest taka jaka widzicie. Transakcja byla dogadana, mam na to archiwum z gg. ciekawe co ma na swoja obrone, bo ja mu bym najchetniej bana na forum dal

good idea

widze ze na allegro ma negatywa za podobnie brzmiaca akcje...

ban

[ wiadomość edytowana przez: Herbi_OK dnia 2005-12-10 00:46:50 ]

Tak samo zrobił mnie z Halogenami !!! ja juz wpłaciłem kase na konto, a on powiedział ze sie nie odzywałem wiec sprzedał je a kasy na konto dostał !!