[s] 126p - wzmocnione tryby 2 biegu - nowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nowe, robione na zamowienie (inny stop, szersza podstawa zeba) tryby 2 biegu do 126p. przelozenie seryjne. idealne dla swapowcow.

cena: 225 zł

ja rozumiem że jedynke nie jest problem by załatwić (czyt, rozwalić) bo to nie jest synchronizowane, ale żeby 2 dało sie rozjebać to hmmm jeszcze nie słyszałem...hehe no chyba że sie bez oleju jeździ to co innego

Jak masz ponad 120Nm i prawie 80KM przy niecałych 600kg wagi, to po co Ci 1 bieg?

zoltar..mial bys moze na zbyciu zaciski od cc

Cytat:
2005-12-04 16:46:37, Try3ek pisze:
ja rozumiem że jedynke nie jest problem by załatwić (czyt, rozwalić) bo to nie jest synchronizowane, ale żeby 2 dało sie rozjebać to hmmm jeszcze nie słyszałem...hehe no chyba że sie bez oleju jeździ to co innego

To ciekawe bo u mnie caly czas 2 rozwalam. juz 3 razy

Cytat:
ja rozumiem że jedynke nie jest problem by załatwić (czyt, rozwalić) bo to nie jest synchronizowane, ale żeby 2 dało sie rozjebać to hmmm jeszcze nie słyszałem

i tu byś się zdziwil. Jedynka i wsteczny są najmocniejsze. Dla seryjnej dwójki 60 kucy to już sporo za dużo jak na raz.
Cytat:
Jak masz ponad 120Nm i prawie 80KM przy niecałych 600kg wagi, to po co Ci 1 bieg?

No i wlaśnie dlatego 2 się wzmacnia.
ZOLT4R: klówkę byś zrobil to by można bylo się zastanowić.

Zoltar a gdzie to robiles?
Bo zastanawia mnie czy da sie dorobic dowolne przelozenie na prostych zebach? Raz juz rozwalilem swoja krotka dwojke, a tania sprawa to nie jest, wiec w razie czego to moze bym dorobil takie wzmocnione

Cytat:
2005-12-04 18:42:25, 5Turbo pisze:
To ciekawe bo u mnie caly czas 2 rozwalam. juz 3 razy

A restza skrzyni? Nigdy 2 nie zalatwilem. Nawet w skrzynce maluchowskiej...

bylo to robione u lecha jaminskiego. przygotowuje skrzynie do rallycrossu m.in. dla nowaka i guranowskiego. patent sprawdzony, od polowy roku upalam takie przelozenie i nic sie nie dzieje (poprzednio 2ka potrafila pasc w ciagu paru dni). to przelozenie jest calkowicie nowe (zrobilem 2 egzemplarze). jako ze zabieram sie za central nie bedzie mi potrzebne. polecam

U mnie dwójka też się raz wysypała

u mnie ze 3 razy. odkad zamontowalem to przelozenie zapomnialem o problemie.

Cytat:
2005-12-05 10:40:01, Zuraw pisze:
A restza skrzyni? Nigdy 2 nie zalatwilem. Nawet w skrzynce maluchowskiej...

Raz duze kolo z jedynki zabki sie troche objechaly tylko. Choinki, zabieraka nigdy. 2 czesto.

dobra, nie pier**** tylko kupowac

Cytat:
2005-12-05 13:18:12, ZoLt4R pisze:
dobra, nie pier**** tylko kupowac

Dobra a w komandosach mozna?? Bo moze jakas hurtownia jest i maja tanio

ni mozna. w pe el enach trza

no no kupowac

ołkej oddam za 200 pln

nadal aktualne. mozemy ponegocjowac cene

promocja, 100PLN ,-

No, ladna promocja, brac panowie.
Gdyby mial serie krzynke to bym sie nie zastanawial