PB 95 c.3.6 zl/litr

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znowu dostepne paliwo tym razem w stalej ofercie PB95 importowane z zza wschodniej granicy (UA), cena to 3.6 zl za litr.

Gwarantuje ze nie ma zadnch walkow typu woda, lub jakies rozcienczanie. Sam osobiscie przywoze to paliwo.

Prosze o nie wyrazanie swojej opini na temat tego paliwa. Ja osobiscie korzystam i uwazam ze jest spoko. Jezeli komus nie pasuje to nie musi kupowac. Jesli go stac na normalne paliwo to niech kupuje i mysli ze jezdzi na lepszym. Moge podac namiary na uzytkownikow ktorzy juz kupowali u mnie to paliwo . Dodam tylko ze sa to samochody typu C3, Focus, Audi 80 itp.

Paliwo odbierac mozna niestety tylko na weekendach poniewaz studiuje na tygodniu. Kontakt tel. glownie wieczorem bo w dzien mam zajecia: 665470023

Drogo "troche", w Warszawie po tyle to jest na stacjach benzynowych dostepne.

Niestety nic na to nie poradze bo to nie moj wymysl tylko takie sa obecnie ceny za granica i zeby mi sie to jakos oplacalo to musi byc taka cena :/ W warszawie moze i tak ale mieszkamy w stalowej...

Moral z tego taki, ze sie takie dzialanie robi kiepsko oplacalne. Niemniej zycze duzo zadowolonych odbiorcow.

W rzeszy jest po 3.7?/litr w zaleznosci od stacji

ale z tego co ost sluchy mnie doszly to na shellu jest tansze paliwo anizeli w stalowej woli lol

Wczoraj 3.67 na Shellu. Swoja droga najlepsze paliwo. pzdr