Prawdziwa jadka dla milosnikow omy A.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na pewno jest paru zagozalych milosnikow omy A,tak jak ja
W przyszlym tygodniu,w Auto Swiat,jest test porownawczy omy A z scorpio, jak koledzy obstawiaja wyniki testu??? Oj bedzie wesolo.hihi Kiedys byl juz na forum poruszany ten watek.Tym razem zobaczymy jak nasi ulubiency z Auto Swiata ,od testowania opli wykarza sie spostrzezeniami.

Cytat:
Prawdziwa jadka dla milosnikow omy A.

Was ist "jadka"?

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 23:24:33 ]

stawiam na A.
starych fordów nie lubię, a scorpiaka w szczególności.
a omcia to omcia, zasługuje na trochę szacunku nawet u takich (...)

Cytat:
Was ist "jadka"?

Das is ein Word. Ich glaube, das ist ein kleine Druckfehler
Vielleicht kann sein "u dziadka"

Cytat:
Druckfehler

Schreibfehler

Cytat:
Schreibfehler

Jaaaa, das ist besser

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2005-12-05 18:35:31 ]

Cytat:
2005-12-05 16:30:59, Vino pisze:
Das is ein Word. Ich glaube, das ist ein kleine Druckfehler Vielleicht kann sein "u dziadka"

A po polsku to już niemożna?

Neeein, das ist unmöglich, wir haben gut deutche Auto, wir sprechen Deutch sehr gut, ja, ja.....

Gruss,
Vino

Poligloci od siedmiu boleści!!!

Szprechen w dechen
Arbeit arbeit fire foche a piniedzy ani troche
niemiecki na zasadzie nogi rece polamane

hihi dobre,i tak powinno byc.Powinno byc wiecej dobrego humoru u nas na forum. Ja stawiam na Ome,ze wzgledo technicznych i rozwiazan konstrukcyjnych,wszystko jest poukladane i na swoim miejscu,choc pod wzgledem Forda troche sztywno wyglada. Scorpio to chyba wiekszy kolos,bije przestronnoscia.Oba modele maja wady,ale i trafiaja sie bezawaryjne egzemplarze.No jestem ciekaw.

Cytat:
Poligloci od siedmiu boleści!!!

Ale sa !!!!

Cytat:
2005-12-05 15:28:29, Prowo pisze:
Was ist "jadka"?

Ich glaube das ist eine name - Hedwig, von Jadwiga, jadźka

Vino, du sprecht sehr gut, Opel ist einfah German auto, un wir sollte deutsch sprechen.

Ich denke, wir konnen das forum in german ... aaa, vielleicht nicht.

Zuruck zu thema, ich stelle auf Omega

No tak jak przewidywali nasi klubowicze Opel zwyciezyl taka marke jak Ford ( guwno wort )
Na 300 punktow mozliwych kochana nasza Omega zdobyla 191 a Ford 186
No coz w sumie to ford niczego sobie ale dostal batyyy
Tak wiec pijmy dzis i czytajmy w gazecie porownanie tych autek..

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 23:25:20 ]

Cytat:
Na 300 punktow mozliwych kochana nasza Omega zdobyla 191 a Ford 186

Na 300 punktow to raptem 1% roznicy. Z czego tu sie cieszyc, to prawie rownorzedne miejsce..... Takie same gowno ten opel....

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 23:26:28 ]

Vino:
No nie psuj humoru człowiekowi, daj się nacieszyć sprzętem.
Myślisz, że kazdy lubi co chwilę słyszeć że jeździ gównem nawet jak jeździ gównem.

Ludziska czytają na stronce Bestialesów wstępniak Wodza o niespaniu i zachwytach nad omegą, wpadają na forum nabuzowani, aż dym z uszu leci, a tu taki Vino ich do szamba ściąga

W cholerę z tą depresją i czarnowidztwem - ja lubię słyszeć komplementy - na przykład takie, że jeżdżę superbryką - od razu mi silnik równiej pracuje, a koniuff caaała masa

Ostatnio to taka sugera była że po przeczytaniu archiwalnych dyskusji PiotraS/DrA/Prowo'a na temat wyższości nad wyższością to w ciągu jednego powrotu do domu na dwóch skrzyżowaniach z pod świateł Staruszka wszamała MV6 - to się nazywa siła sugestii!

No dobra,powiem jak na spowiedzi, to było tak:
MV6 mignęła mi z lewej, jak doturlałem się do świateł to już było czerwone i MV6 stała na światłach, zanim się doturlałem do czerwonego to zrobiło się zielone, ja turlałem się dalej a MV6 dopiero ruszała i minąłem ją w pędzie strasznym... i tak ze dwa razy
Ale czułem się WIELKI

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2005-12-16 15:21:32 ]

Cytat:
Staruszka wszamała MV6

Czasami jest tak, ze MV6 nie jezdza.

Mam taka w okolicy

Klient przywalil znaczki i podwojne koncowki wydechu z MV6 do swojego rozrusznika i killuje wszystko co sie rusza ( tym chetniej im przeciwnik ma mniej koniuff ). Sztrucla nauczyl sie omijac po tym jak mu kilka razy zardzewiale 2.0 zrobilo PAPA