Espero w Iraku.....i na świecie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niewiem czy ktoś może zauważył ale w dzisiejszych wiadomościach w temacie dotyczącym bomby w IRAKU i jakiegos tam samobójczego ataku na jakąś kawiarnie na TVN wyraźnie było widąć Białe Espero z tyłu a w TVP było to samo espero tylko od przodu i troche z dalszej odległosci(widocznie oni kręcili z innego ujęcia)

Kiedyś juz w wiadmosciach z Iraku tez widziałem espero tez białe tylko niestety było po jakimś zamachu bombowym i było w kiepskim stanie ale łatwo rozponawalne

I musze wam powiedziec ze nieprzypuszczałem ze takie zaje....te samochody tam jeźdzą

A kto jeszcze widział Espero w jakimś "egzotycznym"kraju ??

Cytat:
A kto jeszcze widział Espero w jakimś "egzotycznym"kraju ??

Polska mysle ze to jest bardzo egotyczny kraj

Samochody DU sa bardzo popularne na bliskim wschodzie, widzialem np w TV w Izraelu esperaka, w iraku kiedys tez a np śp. Milewicz zginal w DU Prince.

W Tunezji widziałem białego esperaka, tylko że nie z bliska więc nie znam "szczegółów" i kilka nubir oraz lanosów.

W Kolumbi na taxach jeżdżą głównie DU Cielo(Nexia) i Aranos(Espero) malowane na żółto.

Tak się zacząłem zastanawiać i doszedłem do wniosku że w US
widziałem kilka Lanosów i ze dwie Nubiry
Oprócz tego żadnych DAEWOO-o Espero to mozna juz tylko pomażyć
Jednak że jakie było moje zaskoczenie kiedy w samym cetrum Manhattanu-NY zobaczyłem Lanosa-musiałem az zrobic foto bo nikt by mi nieuwierzył

Image Hosted by ImageShack.us">

[ wiadomość edytowana przez: tommi3737 dnia 2005-12-07 00:36:29 ]

W Egipcie tyż kilka widziałem, ale tylko w Stolycy, no i w sumie to więcej Nubir było i Lanich. Z tym, że Lanosiki tam mają zupełnie inne światła. Podobnie zresztą jak Corolki.

Ja w necie widzialem jeszcze z Brazylii, Wenezueli, Chile, Nowej Zelandii

Lanos (żółty) odgrywa też główną rolę w jakimś hamerykańskim filmie z Dżekiem Czanem. Sam z pół roku temu widziałem w divixie.

Cytat:
2005-12-07 14:56:00, piotr_ek pisze:
Lanos (żółty) odgrywa też główną rolę w jakimś hamerykańskim filmie z Dżekiem Czanem. Sam z pół roku temu widziałem w divixie.

Pamietasz tytuł moxe??

To w filmie z Dżekiem Czanem bylo tez pokazane jak autobus rozwala esperaka byla ta fota kiedys na forum

Mam na swoim komputerze ponad 1000 fotek Esperaków... z rosji, grecji, iraku, i przedewszystkim z koreii...
...uzbierało się tego trochę przez te 5 lat jak jestem w klubie

w Tajlandii widziany... wersja angielska...bo tak tam jeżdżą

Cytat:
2005-12-07 21:42:42, Bartek1112 pisze:
To w filmie z Dżekiem Czanem bylo tez pokazane jak autobus rozwala esperaka byla ta fota kiedys na forum

A moze ktoś wie gdzie jest to zdjęcie i wrzuciłby ta fotke do tego
postu

A tak wogóle to kiedys wyczytałem ze espero gralo w reklamie
lays'ów-ma ktoś moze możlwość wrzucenia tego na forum tak zeby
mozna bylo to zobaczyć?

Tak byla taka reklama Krzysztof Holowczyc z niego wysiadal

W jakims koreanskim filmie gosc przez pol filmu jezdzi Nubira II kombi

Niby nic nadzwyczajnego, ale na koreanskich filmach rzadko widuje daewoo. Przewaznie trudno mi zidentyfikowac te ich samochody