Espero CD sprzedam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam Espero 1,8 rok 1999, kol. zielony z istalacą gazową Lovato / złożona po 78kkm 2001r./ Przebieg 137kkm. Stan techniczny dobry.
Do wymiany lewa tarcza hamulcowa ponieważ pusuje przy 120km/h. Serwis prowadzony na bieżąco i bez opóźnień.
Lewa tylna szyba znowu nie chodzi po wymianie sterownika.
Z rdzą trochę lepiej niż norma - dbałem o te sprawy.
Cena 13 tys. zł.

fotki mile widziane

cena konkretna...marnie wróżę...

Co wszyscy tak się starają sprzedać esperaki przed świętami, prezenty chcecie za tą kasę kupić czy co?

A co u Ciebie premi świątecznej nie będzie? Ja za swoją premię (100 tys zł netto) zamierzam kupić jakieś 3 pokojowe, 70-80m mieszkanie dla starszej, 10 letniej już córki.

Cytat:
Co wszyscy tak się starają sprzedać esperaki przed świętami, prezenty chcecie za tą kasę kupić czy co?

albo komus zrobic prezent

A Ty taką premię to w polsko-niemieckim pojednaniu dostajesz? Słyszałem że tam można ostatnio takiego bonusa złapać.

Cytat:
2005-12-07 19:20:44, slayter pisze:
A Ty taką premię to w polsko-niemieckim pojednaniu dostajesz?

Nie... taki film z Ch.Chase-m mi się przypomniał... "W krzywym zwierciadle - Witaj św.Mikołaju", co zamierzał za świąteczną premię basen wybudować.

Cytat:

albo komus zrobic prezent

Podrzucając kukułcze jajo?!

Cytat:
2005-12-07 20:29:42, slayter pisze:
Podrzucając kukułcze jajo?!

To tak jak tel.kom. za złotówkę... z umową na 24 miechy gratis

Cytat:
2005-12-07 18:34:43, slayter pisze:

Źle się dzieje w klubie, że tyle esperaków pod młotek trafia

Ostatni gasi światło... ja myślę swojego złomiaka wystawić na jakąś szkodę całkowitą

Mój już to przechodził 2 razy - i nadal nim jeżdżę

Cytat:
2005-12-07 20:53:12, piotr_ek pisze:
... ja myślę swojego złomiaka wystawić na jakąś szkodę całkowitą

Ten pomysł też nie jest mi obcy ale w środku nie koniecznie chciałbym być w trakcie realizacji.
Cena jak to cena .... wywoławcza!