| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-12-08 14:15:21 |
boowa105 Syrena 105 Rzeszów | 2005-12-08 14:27:44 Czytalem to w wersji "papierowej" .... moze kogos uraze ... ale ku*wa mac z takim ekhm "ksiedzem"?!?!
Polecam artykol ... moim ulubionym bohaterem jest obywatel "cudzoziemiec" ... bez ktorego to bym rozszarpal taka gazete
poczytajcie sobie ... tam widac jak juz po 2 tygodniach jedna z panienek miala sprana glowe .... poprostu masakra |
boowa105 Syrena 105 Rzeszów | 2005-12-08 14:29:27 p.s. tylko tutaj w linku jest skrocona wersja tego textu ktory zajmowal ok 4 strony ... ale poszukam tego calego textu ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-12-08 14:32:37
ja sie w zadnym wypadku nie czuje urazony osobiście poprostu dla mnie rydzyk to....... a zresztą nie bede pisał pozostwie to dla siebie ale napewno pozytywnego zdania o nim nie mam |
boowa105 Syrena 105 Rzeszów | 2005-12-08 14:34:07 KLIK
Tutaj jest caaaaly text ... troche tego jest ... ale waaarto przeczytac ...zwlaszcza polecam tym ktorzy mysleli kiedykolwiek o tej szkole ![]() |
Ali-En Mercedes C36 AMG Opole | 2005-12-08 16:08:25 Dobre to |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-12-08 16:09:49
juz wszystko przeczytałes ??? ![]() |
Ali-En Mercedes C36 AMG Opole | 2005-12-08 16:14:06 Ta, tylko zrobilem sobie przerwe na obiad |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-12-08 19:18:05 dla mnie Rydzyk to oszołom i tyle , kolejny aferzysta o którym narazie sie mało mówi |
boowa105 Syrena 105 Rzeszów | 2005-12-08 23:26:25 to ja zapodam kilka cytatow dla leniwych
"To, z którego roku jest student, można łatwo rozpoznać po tym, jak mówi o ojcu Rydzyku. Na I roku: Śmigły, Smardzyk, TeDe lub po prostu Rydzyk. Rok II i III mówi o "ojcu" lub "ojcu Tadeuszu"." "U mojej babci zadzwonił telefon. Prorektor Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej powiedziała jej, że wnuka nie było rano na angielskim. I że ma już dwóję. I że się o niego martwi, bo ułożył z zapałek napis TUSK. Ktoś inny położył obok tego napisu znicze i ozdobił liśćmi." "Obcokrajowiec obudził się o 11.27. Miał 17 nieodebranych połączeń z uczelni i jedną wiadomość nagraną przez prorektor w poczcie głosowej: "Zawiadomiliśmy polską i zagraniczną policję oraz zagraniczną służbę wojskową". Kierownik akademika znalazł u Obcokrajowca szklaną fajkę wodną. Tak zwane bongo. Teraz wszyscy, którzy mieli z Obcokrajowcem cokolwiek wspólnego, powinni zgłosić się do pani prorektor. Kto zgłosi się sam, może liczyć na jej łaskę i złagodzony wymiar kary." i najlepsze
"Pukanie do pokoju Obcokrajowca trwa kilka godzin. Wyłączają mu prąd i wodę. Wychodzi. - Myślałem, żeby zobaczyć, co jeszcze mi zrobią - mówi. - W sumie było nieźle. Miałem jeszcze trzy butelki mineralnej i baterie w laptopie, pograłbym z dwie godzinki w "Herosów", ale już nie chciałem ich wkurzać." |