Zegar w Coupe (1997)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i pozdrawiam, to mój pierwszy post
W Coupe 1997 rocznik jest zegar z trzema przyciskami (oznaczonymi H, R i M). Jak bym nimi nie kombinował, nie jestem w stanie przestawić godziny. Można prosić o jakaś poradę, bo nie wiem czy to uszkodzenie czy po prostu nie wiem co i jak ;]

musisz poprostu przy uzyciu zapalki dosc mocno je wciskac i tyle ja palcem nie daje rade ustawic zegara

Pozdrawiam

Mam to samo nie moge za chiny ustawic tego debilnego zegarka juz wszystkiego probowalem chyba wejde w posiadanie nowego

Miałem to samo .
W końcu cisnąłem tak mocno, że udało mi się przestawić ale kilka dni póżniej przestawiany był czas na zimowy i znowu cisnąłem ile sił i guziki są teraz w środku bo je wepchnąłem .
Także uważaj.

Dzięki za odpowiedzi, nie wiem czemu ale udało mi się tym razem go przestawić bez problemu. Poprzednio za chiny ludowe nie chciał się zgodzić na współpracę

Witam,ja jak kupilem swoja COUPETE miala juz wcisniete wszystkie guziki,wiec zegar ustawialem poprzez odlaczenie klem-rowno o 13.00,wkurzalo mnie to wiec zakupilem nowy zegar za 50 zl. i moge juz go ustawiac z kabiny))

o w serwisie tyle kosztuje nowy zegar do coupe I - cos dziwnie tanio ??

[ wiadomość edytowana przez: bombel dnia 2005-12-12 11:56:48 ]

nie,nie w serwisie,zagar sciagnolem z niemiec.