Porównanie Blue Vision VS NIGHTGUIDE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie gdzieś godzinkę temu porównywaliśmy te żaróweczki z Czarkiem.........

mam nawet fotki..... chce ktoś zobaczyć efekty testu????????????

zapewne wszyscy wiec po co sie pytasz???

Cytat:
2005-12-10 00:27:41, Kolber7 pisze:
Właśnie gdzieś godzinkę temu porównywaliśmy te żaróweczki z Czarkiem......... mam nawet fotki..... chce ktoś zobaczyć efekty testu????????????

jak Ty potrafisz WKURWIAĆ .......RANYYYYYYY!!!

Skończy się, że będzie musiał zrobić kolbę

hmnnn mówiecie ze chcecie.. a mi sie nie chce dziś wklejać.....

nie wiem moze za dużo % przed chwilą łykłem

Cytat:
2005-12-10 00:54:48, Zoltar pisze:
Skończy się, że będzie musiał zrobić kolbę

Zdązysz przyjechać do rana???....spuścimy Koliberkowi wpier...l za podqrwianie Klubowiczów...poprosił bym Czarka ale siedzi w robocie do 7-mej albo dłużej

Cytat:
2005-12-10 00:57:46, bogdan1 pisze:
Zdązysz przyjechać do rana???....spuścimy Koliberkowi wpier...l za podqrwianie Klubowiczów...poprosił bym Czarka ale siedzi w robocie do 7-mej albo dłużej

to ja uciekam

Cytat:
2005-12-10 00:57:46, bogdan1 pisze:

Do rana spokojnie.

Rano mają być foty

zaraz będą

światło na ścianę.

espero BV

espero NG

dziękuję za uwagę

dobra zaraz wiecej będzie

dalsze porównanie...

NG

BV

NG po lewej BV po prawej

postojówki BV po lewej & diodken po prawej

NG

BV

dla jasności Czaruś ma czyściutkie lampki.... moje były strasznie zaje....ne (dla jasności mam Blue Vision)

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-12-10 01:53:32 ]

Dzisiaj w nocy rozkleiłem drugi (prawy) raflektor.. wyczyscilem... wewnątrz szybke i odbłysnik. Jest KOLOSALNA róznica w swieceniu!!

Kolber Ty mysl intensywnie na przekaznikami.. twoje BV siecą nieco zóltawo... moje swiecily idealnie biało patrząc na lampe...
z czyszczeniem tez sie dogadamy

Cytat:
2005-12-10 12:49:00, Czarek_Rej pisze:
Dzisiaj w nocy rozkleiłem drugi (prawy) raflektor.. wyczyscilem... wewnątrz szybke i odbłysnik. Jest KOLOSALNA róznica w swieceniu!! Kolber Ty mysl intensywnie na przekaznikami.. twoje BV siecą nieco zóltawo... moje swiecily idealnie biało patrząc na lampe... z czyszczeniem tez sie dogadamy

słuchaj Czaruś myślę i myślę......

tylko ciężkie warunki na dworze mamy, a ja nie mam takich warunków jak Ty do przeróbek....

dziś zmieniliśmy ten drugi bęben no i kurde teraz odczuwam tą zmianę na własnej skórze.......

mam nadzieje że mnie nie rozłoży na amen
bo Ci nadkoli nie przywiozę

trzeba by wypiąć całą tą wiązkę od Sergiusza porobić fotki jak to było, pospisywać i przełożyć..........

co do czyszczonka to chętnie się piszę

musimy tylko ustalić korzystny termin, tak zeby i Tobie i mnie pasowało

pozdrowionka