MotoNews.pl

ZAGADKA - kto zna rozwiązanie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule, czy ktoś może podać inny przykład???

ZAGADKA !!!

Zrób zgodnie z instrukcją:
1. Otwórz pusty dokument "Worda"
2. Wpisz:
=rand(200,99)
(nie zapomnij o znaku równości)
3. Naciśnij "Enter"
4. Poczekaj ..... nawet w Microsofcie nie wiedzą czemu tak jest

Powodzenia

[ wiadomość edytowana przez: Sylty dnia 2005-12-11 14:25:19 ]

niezłe

I dupa nic sie nie dzieje
Mam office 2003

Mi tez sie nic nie dzieje

nie mam office

a mi sie dzieje

Cytat:
2005-12-11 15:48:16, saseta pisze:
a mi sie dzieje

a co takiego sie dzieje?

twardziel sie formatuje?

Cytat:
2005-12-11 15:53:08, Nav pisze:
a co takiego sie dzieje? twardziel sie formatuje?

gorzej

hehe wiele rzeczy mi sie dzieje

teraz np jest strasznie goraco

HAHAhahahahAHAHA !!!

Dla tych co nie zauważyli roziązania podaję odpowiedź:
Po wpisaniu podanej formuły (zgodnie z zaleceniami) pojawia się ciąg wyrażeń o następującej treści:

"Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. ... Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig..."

...i tak przez 138 stron Worda

Tylko nadal nikt nie wie na czym to polega