MotoNews.pl

Jak to jest?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oglądam sobie spoilery na stronie www.neodesign.info i tak sobie patrzę na ceny,np 249 euro szok, w Polsce jesteśmy a oni w euro.

Może mi ktoś powiedzieć czy to faktycznie panowie z Lublina chca za swój towar w euro czy moż ena zł przeliczają. Moż emi ktoś powiedziec jak to jest.

W polsce maja maly zbyt wszystko idzie na europe a tam nie placa w złotych.
Swoja drogą jest wlublinie konkurencyjna firma i tez robi spoilery dobrej jakosci ale ceny w złotych ( były wykonawca dla neodesign robi sam)

Czuczu mozesz zapodac jakiś adres, albo stronę, co kolwiek nawet gg do gościa.

Gdyby jednak brać w neodesign to w Polsce też tylko w euro czy mam to przeliczyć na zł.

No ale jaki jest sens bulic 1000zł za cos co ... zreszta spytaj grzesia - Grzechotnika...

Popytam, on swój komplet miał za firko. Ma chłop szczęście.

a do jakiego auta szukasz to ci poszuma czegios p ofirmach moze ktos szuka w/w auta.

ogólnie potrzebne mi sa namiary na kogoś kto robi w okolicy spiolery, lub jakiś dobry sklep internetowy, który ma duży wybór. Czasami ktoś pyta z kolegów i wtedy można sprzedać, a sam narazie nie inwestuje bo do Seata Cordoby rocznik 97 to nie ma zbyt dużego wyboru, więc wole poczekać, moż epo maturze przyjdzie jakieś inne auto. Więc szukam i na przyszłośc, lae i dla znajomych. Zawsze warto wiedzieć co gdzie jest.