| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mleko Honda Civic EJ9 Poznań | 2005-12-12 16:35:49 Witam.
Jakiś czas temu zainspirował mnie wałkowany wtedy temat listem i postanowiłem sobie też zdjąć. Teraz wiem, że był to średni pomysł, bo auto miało lakierowany tylni błotnik i jakiś palant nakleił listwę na lekko wilgotny lakier co spowodowało wklejenie się taśmy w lakier (ok 5 cm). Udało mi się to jakoś wydrapać, ale nowy lakier zszedł i widać stary (nie jest to największa tragedia). Gorsze jest to, że po zdjęciu pozostałych listew dopiero zdałem sobie sprawę jak przez 14 lat blaknie lakier, także mam piękne, soczyste, ciemno niebieskie paski, gdzie były listwy co odcina się od reszty lakieru w sposób paskudny. Pytanie, czy da się to wszystko czymś spolerować, żeby powiedzmy było „znośnie” Pasta Tempo ani w miejscu gdzie lakier się złuszczył ani przy tych ciemnych paskach nie pomogła. Dziś zacząłem się już przymierzać do przyklejenia z powrotem listew, ale te jakoś mnie nie przekonują i będzie to ostateczność. P.S. może macie jakieś propozycje jakie przykleić jak nie oryginalne? [ wiadomość edytowana przez: mleko dnia 2005-12-12 16:37:15 ] |
BUGZ VW Golf Variant GT S ... Leszno | 2005-12-12 16:45:49 |
liked AR 156 SW Chorzów | 2005-12-12 16:53:33 |