Vr6!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wreszcie sie doczekalem mojego golfa vr6!!dzisiaj jezdzilem z Miniem.Wrazenia jak najbardziej pozytywne.zapierdziela jak glupie.Ciesze sie nie zmiernie.pozdro.i do zobaczenia na ulicy!!

Gratulacje Lechu
Tak wczoraj wlasnie przez okno widzialem ze na statoilu cos sie dzieje. Piszczaly opony jak niewiem cos ryczalo. Pewnie dales przejechac sie miniakowi a ten juz upalal gumy. ;p hehe

Pozdroo

A myslalem ze VR6 jest jak media markt...

Ps. fajna ekipa ty i minio + szybkie auto ehhhhhhhhhhhhh.

Ps2. Nie dawajacie tunowac silnika adamowi

siedze chory pod kołdrą.
A i tak słychać dziada vr6 ryczy po swojemu

Lesiu gratuluje, musisz mnie kiedys przewiezc !

I ja ci gratuluje takiej zapieprzajacej maszynki ,

Z mojej strony rowniez gratulacje, tylko jezdzij tak zebys sie nim dlugo nacieszyl

Tez Ci lesiu gratuluje i tak jak kornel napisał ciesz sie nia długo i abys miął przyjemnosc z jazdy i oczywiscie bezawaryjna aby była ta jazda

My tu gadu-gadu a gdzie są fotki i jakiś opis autka ?? hęę ?

Vr pięknie ryczy nie dośc że głos fajny to jeszcze ma dużo kuców pod machą moje gratulacje!!

Grrrrrrrratulacje DDDDDD

Zycze przyjemnej jazdy, a to sie wie chyba Lesiu D

No to wielkie gratulacje Wreszcie masz furke porzadna no i teraz mi wreszcie dupsko skopiesz VR6 Pozdro

Gratuluje a Jakze . Tylko zeby Emilka sie nie mscila ...

Brawo Brawo widziałem, słyszałem Fajna fura no i ten silnik i ten dzwiek... jak go slysze to sie spuszczam hihi
Juz nie moge sie doczekac jak sprzedam T4... tez chce kupic Fałerke tylko nie w budzie Golfa :>

Wiec tak:z wyposazenia ma klime, wspomaganie kierownicy, 4xelektryczne szyby, elektryczne lusterka i centralny.Co w nim jest zrobione:czarne szyby, brewka z przodu, klapa zaspawana, lotka z tylu, palony na pilota i neony tez sa na pilota, probi kubly recaroi to co najlepsze 6 garów!!!

no no no Lesiu !! wypas genial bryka gratuluje i miłego śmigania po Stalówce i uważaj na naszych kochanych kolegów Pozdro

Lesiu wielkie gratulacje, masz wkoncu fure ktora potrafi twoje miesnie uwiezc! Normalnie niesamowicie sie ciesze
Lesiu vr ma tak piekny dzwiek ze ja to bym siedzial i tylko sluchal

Czekamy na jakis piekny opis wrazen

HAHAHA juz widze piekny opis Lesiu Style :
Stary ale to ku!$ zap!# ze ja cie pie!@#$

Witam witam

Tego golfika znam bardzo dobrze, kolega rafał nim jedzil, non stop sie scigalismy,link: http://www.2lo.rz.pl/~foto/Mungo/Spot/spot.avi
teraz ma czerwone audi S2, ten lokalny zapierdalacz,
golfio auto faktycznie jedzi ok, silnik po remoncie, ale niesty bity byl z kazdej strony,
Jak chcesz pobawic sie w tuning to polecam rafala S2, on zjadł zeby na vr6, zreszto ja swoj tylko tam robi.
Do zobaczenia na kresce

Bity byl to wiem ale dobrze sie prowdzi, nic nie sciaga i wogole.Silnik dobrze chodzi.jestem bardzo zadowolony.I ten dzwiek vr6 nie ma lepszgo!!!!!!!!nie wiem czy montowac tube?!?! hehe

Lesiu bez tuby to nie lusiu juz musisz sobie wlaczyc cos takiego ze gdy silnik wydaje ten piekh dzwiek to tuba sie scisza wtedy