4 felgi stalowe po jednym sezonie zimowym - Opel, Daewoo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich,

do sprzedania mam 4 stalowe felgi jeżdżone tylko przez jeden sezon na oponach zimowych (na lato zakładałem alu). Są oryginalne od Opla z nadrukami GM. Niestety nie myłem ich ani też nie malowałem, ale myślę że to akurat lepiej dla kupującego. Dokładne zdjęcia mogę przesłać przez e-mail.

mniej jak 200 pln nie chciałbym dostać, reszta zależy od Was.
Miłej licytacji

Jak proste to biorę za 200 w ciemno

miło, że ktoś sie zainteresował.
jeśli możesz poczekać to chciałbym się wstrzymać do 24 grudnia, bo wtedy właśnie kończy mi się aukcja na allegro właśnie tych felg.

zapraszam chętnych do licytacji:
nr aukcji: 77413441

Ja też mam 4 felgi (z założonymi oponami letnimi, które jeszcze 1 sezon przeżyją) do sprzedania.
Za 200 oddam bez gadania. A zawsze można pogadać o niższej cenie

Cytat:
2005-12-16 11:57:33, n0ras pisze:
Ja też mam 4 felgi (z założonymi oponami letnimi, które jeszcze 1 sezon przeżyją) do sprzedania. Za 200 oddam bez gadania. A zawsze można pogadać o niższej cenie

No, podoba mi się....ale muszą być proste, bo krzywulce to teraz mam, następnych nie chcę

ja tez mam 4 felgi..kupione po 70zl na baloonie..nie maja nawet jednego sezonu..ale nie sprzedam

sorki..no nie moglem sie powstrzymac

Cytat:
2005-12-16 22:30:07, qbaj pisze:
ja tez mam 4 felgi..kupione po 70zl na baloonie..nie maja nawet jednego sezonu..ale nie sprzedam sorki..no nie moglem sie powstrzymac

Ja też, ja też, ja też mam!!!!!
Do opla....
P.

Do Lanosa kupiłem za poniżej 70

A ja mam z BMW na letnich funkiel nówkach
Bardzo ładnie się prezentują w Esperaku

A ja mam do sprzedania 4 sztuki pasujace do espero 13 stalowki w dobrym stanie oddam je za 240 zl Pozdrawiam

Cytat:
2005-12-18 10:12:05, kakq pisze:
A ja mam do sprzedania 4 sztuki pasujace do espero 13 stalowki w dobrym stanie oddam je za 240 zl Pozdrawiam

Zly post wybrales, zeby chwalic sie cena uzywanych 13 po 60zl/szt

Moze i zly post no ale wkoncu za tyle chcialem je sprzedac... To zle? I niema sie z czego smiac,

Cytat:
2005-12-18 10:48:06, kakq pisze:
Moze i zly post no ale wkoncu za tyle chcialem je sprzedac... To zle? I niema sie z czego smiac,

No moze i nie ma, ale kto kupi uzywane felgi jeszcze w innym rozmiarze niz powinien byc do Esperaka za 60zl/szt kiedy za 70zl/sz moze miec nowiusienka 14

Mimo wszystko zycze powodzenia

Opisze to tak: mialem w piwnicy nowiuskie oponki zimowe ale w rozmiarze 13 wiec zakupilem felgi w tym samym rozmiarze lecz okazalo sie ze ktos mi gumy z pienicy podwedzil wiec zostalem z samymi felgami i dlatego chce je sprzedac i to zatyle ile kupilem a pozatym i tak te 240 zl jest do ugadania.

Cytat:
2005-12-18 11:58:20, kakq pisze:
i tak te 240 zl jest do ugadania.

No i tak trzeba było napisać.
Swoją drogą to 13 muszą żałośnie w złomiaku wyglądać.

Cytat:
2005-12-18 12:01:45, piotr_ek pisze:
No i tak trzeba było napisać. Swoją drogą to 13 muszą żałośnie w złomiaku wyglądać.

Diecer ma na zimę, nawet fajnie to wygląda, ale te jego maja fajny kształt - takie trójkatne nacięcia - optycznie wyglądają na 14tki.

z trojkatnymi nacieciami to pewnie z kadetta , w komplecie powinien byc jeszcze taki maly kolpaczek zakrywajacy
tylko przetloczenie na sroby w feldze wyglad to mniej wiecej tak:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C715031

Witam.
Ja też mam na sprzedaż 2 kpl felg 15" i 2 szt 14" od Esperaka.
1. Audi/VW A4/A6/ Passat B3/B4 itp. 5x110 6Jx15 H2 Otwór centrujący 57mm.
Stan b. dobry, idealnie proste (sprawdzane w piątek w warsztacie). W kilku miejscach są lekko przyrdzewiałe, ale to dlatego, że przeleżały w garażu prawie 5 latek
Wcześniej były na aucie może z 3-4 lata.
Cena 50zł/szt czyli 200zł za 4 szt.

2. Ford Mondeo/Scorpio itp. 4x108 6Jx15x49,5.
Stan idealny, prawie jak z fabryki. Idealnie proste. Lakier przetarty jedynie koło otworów pod śruby i na rantach (od opon).
Jeździły na aucie chyba 2 latka, a później schowane do garażu i tam leżą też coś koło 5 lat.
Cena 65zł/szt czyli 260zł za 4 szt.

3. Od mojego Esperaka 2 szt. 4x100 14". Stan przyzwoity - Są proste choć już trochę pordzewiałe.
Cena 35 zł/szt czyli 70zł za 2 szt.
Do Espero miałem 6 felg. Z czego na 4 były letnie, a na 2 zimówki.
A ponieważ niedawno kupiłem Aluski 15" blaszanki potrzebne mi są tylko na zimówki.
Mogę wysłać na maila fotki felg. W razie pytań zapraszam na PRIVa lub gg.