MotoNews.pl

E36 halogeny DEPO -czy warto?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pytanie jak w temacie

Po pierwsze:
Musiałbyś sprawdzić czy mają te same wymiary co orginały.
Brat kupował kierunkowskazy do omegi z tej firmy i ma teraz szpary między kierunkami,a błotnikami. Ale on twierdzi że tak ma być.
Przyrównałem kierunki DEPO z orginałami i okazało się żebyły jakieś 5 mm niższe.

Po drugie:
Kolega pytał sie kiedyś w sklepie o lampe przednią do cromy. Kosztowała 150zł. A za 40 zł kupił orginalną od gościa co miał takie auto na części.
Więc nie wiadomo też czy używane orginały nie wyjdą taniej.

Pozdrawiam

depo to tandeta straszna ja kupilem na poczatku biale kierunki tej firmy ale po zamontowaniu byly luzne, mialy z 5mm luzu, wyjalem i oddalem od sklepu. zdecydowanie odradzam ta firme

Też kupiłem kierunki białe do przodu. Lewy pasował, prawy był luźny. Myślałem, że to może wina błotnika bo bymieniałem na nowe, ale jak widzę nie jestem pierwszy z tym problemem

Cytat:
2005-12-15 00:48:38, vicia pisze:
Też kupiłem kierunki białe do przodu. Lewy pasował, prawy był luźny. Myślałem, że to może wina błotnika bo bymieniałem na nowe, ale jak widzę nie jestem pierwszy z tym problemem

a blotnik kupowales nowy nieoryginalny takie jak sa na allegro po 100 zl czy miales uzywany oryginal?

Wymieniałem 2 ale nie na oryginały tylko ze sklepku podróby.

Cytat:
2005-12-15 12:05:44, vicia pisze:
Wymieniałem 2 ale nie na oryginały tylko ze sklepku podróby.

no to rownie dobrze mogla byc wina blotnika ze nie ma idealnych wymiarow jak oryginal. znam przypadek ze podroba byla o prawie 1cm krotsza od oryginalu ;]

kumpel kupil DEPO kierunki biale do sedan e36 mialy luz i lataly, kupil halogeny i jest zadowolony bo nie ma luzu, kupil tez tylne lampy depo z bialym kierunkiem i tez jest zadowolony, szklo lampy czolowej i tez pasuje idealnie. tylko kierunki tej firmy nie nadaja sie do zalozenia potwierdzam sugestie forumowiczow. Halogeny mozna smialo kupic, powinny pasowac i nie miec luzow. pzdr

Cytat:
2005-12-15 19:23:20, tolo84 pisze:
no to rownie dobrze mogla byc wina blotnika ze nie ma idealnych wymiarow jak oryginal. znam przypadek ze podroba byla o prawie 1cm krotsza od oryginalu ;]

Wszystko git, ale stare oryginały pasują, więc to coś z kierunkami.

Tez mam halogeny DEPO i sa bardzo dobre. Pasuja, dobrze wygladaja, i jeszcze lepiej swieca . Polecam!!!

A ja mam halogeny HELLA dobrze swieca sa, sa soczewke, oryginalne, nie maja luzow, biodegraduja sie, dzialaja na swiatlo sloneczne, tak wogole to xenon, maja abs, esp, sa plastikowe (porzednia wersja z drewna). maja funckje FALOW ME, sa na pelnym wtrysku, maja 24V V12 900 KM, i kosztowaly 15 zl komplet w chinskiej hurtowni . ziolko rulez

[ wiadomość edytowana przez: ArturLegnica dnia 2005-12-18 23:39:26 ]

Cytat:
2005-12-18 23:35:15, ArturLegnica pisze:
A ja mam halogeny HELLA dobrze swieca sa, sa soczewke, oryginalne, nie maja luzow, biodegraduja sie, dzialaja na swiatlo sloneczne, tak wogole to xenon, maja abs, esp, sa plastikowe (porzednia wersja z drewna). maja funckje FALOW ME, sa na pelnym wtrysku, maja 24V V12 900 KM, i kosztowaly 15 zl komplet w chinskiej hurtowni . ziolko rulez [ wiadomość edytowana przez: ArturLegnica dnia 2005-12-18 23:39:26 ]

Z tego co mi wiadomo to firma DEPO nie posiada homologacji na polski rynek.