MotoNews.pl

[Polonez] [Tuning] - Orciari

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym kupić używany koplet ospojlerowania oricari do poldka za rozsądną cene jeżeli ma ktoś sprzedać to dajcie mi swoje namiary możę okórat wyciągne kase od starych

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Poldków

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-03-09 12:16:20 ]
[ powód edycji: Zmieniałem tytuł. ]

używane????

Myślisz że jak ktoś to założy to chce mu się zdejmować i zostawić zdeżaki z dziurami po wkrętach??

Na Żeraniu komplet to około 400 zł

więc nie jest to zbyt wiele za kompletne ospoilerowanie samochodu

ej Ale z progami i nakladkami na drzwi+ jeszcze podzderzak przedni i tylny za 400zł?????????? Jak tak to jutro jadę na Żeranie
Jeżeli kupuje się ten cały zestaw oricari do Poldka to czy dostaje się do podzderzaka przedniego mniejsze halogeny??????????

jest to komplet nowy nie oryginalny bo spoilery pod zdeżaki są jednoczęściowe ale wg. mnie są lepsze i bardziej wytrzymałe, wiem bo miałem takie i takie.
jeżeli chodzi o halogeny to musisz sobie kupić we własnym zakresie.

sama nakładka na przód 80 zł - dość często sie ją wymienia

Dlaczego???????????????????????

bo polonez robi sie niższy niż krawężniki. Halogeny kupisz bez poblemu.

Jeżeli ktoś ma z was telefon do firmy która wyrabia ospojlerowanie do poldka te za ok.400zł to podajcie mi ok??
bo jestem zainteresowany.

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy samochodów marki FSO

Na giełdzie w Słomczynie koleś sprzedaje komplet nakładek (zderzaki, progi, nakładki na drzwi) za 440 zł. Ale można sie chyba będzie z nim targować.
Koleś ma stoisko tam gdzie mają używane części do Poloneza.

Pozdrawiam

A na żeraniu progi i nakladki na dzwi, wszystko nowe za 250 zl

Czy ktos wie gdzie w Trojmiescie mozna kupic komplet ospojlerowania Oricari ?

Sklep na Biskupiej Górce - jedyny oryginalny komplet (atrapa z siatką, dokładki pod zderzaki, progi, listwy boczne, lotka tylna) - wszystko za jedyne 1090,00 zł

Sklep z artykułami tuningowymi przy wjeździe do sopotu ceny identyczne z tymi co na naszej stronie w Warto Wiedzieć (wykonanie rzemieślnicze)

Giełda w Pruszczu - lotka i spojler na tylną klapę obydwa ze stopem - po 130 zł szt.

[ wiadomość edytowana przez: GDA dnia 2002-08-06 19:33:05 ]

Ja miałe troche wiecej szczescia.GDA pisał ze tam komplet kosztował 1090 zł.Oriciari zakładałem jakies 3 miesiące temu.Czesc elementów kupiłem na ul.Gersona w Warszawie / koło AutoParts / na pół samochodu dał mi facet który prowadzi sklep i powiedział ze to mu tylko zawala.Na Dobrej sa tez elementy oriciari.Na giełdzie jedynie kupiłem tylko osłone na drzwi od kierowcy - 50 zl.Całe ospoilerowanie wyniosło mnie około 300 zł - wszystkie elementy oryginalne .
Pozdrawiam

Witam
Co rozumiecie przez Żerań
Dajcie bliższe namiary / adres, godziny /
Dzięki pozdrawiam

Żerań to gielda samochodowa w Warszawie na ulicy chyba Płochocińskiej , otwarta od świtu(6:00) do ..... ja po 13 sie tam juz nie pokazuje

sprawdz sobie tutaj
Mapa Warszawy

Czy ktoś może mi powiedzieć z ilu elementów składa sie ospojlerowanie orchiari?

dzwi 4 szt, zderzak tyl i przod 2 szt, progi 2 sztuki, spojler na bagaznik i grill, czyli 10 szt.

I jeszcze 4 nakładki na błotniki między koła a drzwi. Oczywiście 2 na przód i 2 na tył

a gdzie można zdobyć te elementy?
bo to tak ładnie wygląda że może do samarki coś dobiorę.

Teoretycznie i praktycznie ORCHIARI to cudeńko przewidziane dla Polonezów. Obawiam się że do innych samochodów by nie pasowały.
Ostatnio Oli kupił za grosze takie cudo ze szrotu, niech się pochwali. O ile mnie pamięć nie myli to coś ok 200zł, ale nie chcę siac wrogiej propagandy. W komplecie brakowało chyba przedniego spojlera czy cóś takiego

Cytat:
2003-03-01 19:52:19, Góral pisze:
a gdzie można zdobyć te elementy?

jeden oryginalny włoski kpl. jest do zdobycia w gdańsku (chyba jeszcze jest - a raczej napewno bo gosciu nie chce zejsc z ceny) - tych elementów jest o kilkanaście sztuk więcej niż podaliście - przedni i tylny zderzak składa sie z 3 elementów, progi z 2-óch czyli policzmy jeszcze raz (zaznaczam że to oryginał - podróbki są już 1 elementowe) :

- dokładka pod zderzak przedni 3 elem.
- dokładka pod zderzak tylny 3 elem.
- nakładki na drzwi lewa+prawa strona 6 elem.
- nakładki na progi lewa+prawa strona 4 elem.
- atrapa przednia 1 elem.
- lotka tylna 1 elem.

łącznie 18 elementów całosc jedynie 1080,00 zł

btw: prawidłowa nazwa to ORCIARI, - tu jest ich strona www.orciari.it
btw2: Góral - ORCIARI było tez do LADY SAMARY - bardzo pięknie to wyglądało