MotoNews.pl

WAZNE ! - Czy ktoś kupował rozrząd na allegro -są po 210 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To jest cały komplet, napinacze,rolki + pasek, w sklepie kosztuje 390 - 415 zla na allegro 215 zł, w związku z tym mam pytnie: Czy ktoś już taki kupił i zalożyl, ten z allegro jest niby oryginalny z DAYCO i facet ma sporo innych rzeczy tanich, ten sprzedawca to -Sebastian2929. Przymierzam sie do kupna i wymiany ale troche sie boje bo rozrząd to później byc albo albo niebyć.

dzieki za odpowiedzi

pozdrawiam

Jeżeli to faktycznie dayco to dobry producent jezdziłem na takim w essie zero problema

Ja bym nie ryzykował tanie mięso psy jedzą, chyba że stać Cie na drugi silnik, zapoważna rzecz aby kupić byle co, takie jest moje zdanie

Ja takowy mam, jeżdże na nim od października, kupiłem też cały osprzęt do silnika, uszczelka pod głowice, zawory, wałek rozrządu za ok. 240 zeta i inne części, wsio w jednym sklepie, przesyłka w mniej niż 24h. kiedyś pytałem o ten wałek na forum, niby no name, tak jak pisze w ofercie, zadzwoniłem i okazało sie że--wałek jest firmy która robi części do aut i jest dość znana,niestety teraz nie mam pod ręką faktury a pudełko wyrzuciłem, każda część jak np. pasek rozrządu--CONTITECH kosztował mnie ok. 20 żuli mniej niż w sklepie. i tak z innymi częściami.
ps.Artkowski-- Tej samej firmy wałek rozrządu kosztował w kilku sklepach w Zamościu ok.450 zł, tak samo było w Tomaszowie, komplet z paskiem DAYCO--ok.400 żł, teraz policz
link do mojego--http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75741018

szybka wersja linka od Kleszczaka