MotoNews.pl

Schemat elektryczny el"a. prosba o pomoc w rozszyfrowaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. potrzebuje sie zorientowac co sie kryje pod numerkami od 1 do 62. ma ktos moze opis?

byl niedawno temat-chrys66 go zakladal i dawalem mu opis.poszukaj w wyszukiwarce

jest, fakt, dzieki

a do elx'a masz moze?

witaj...mam cos dla ciebie...http://maluch-by-adam.republika.pl/
na tej stronce znajdziesz schemat instalacji..do el...w zakładce..za free

to jest el a ja pytam o elx

to jest to samo

to nie jest to samo

to tu masz z elx.....elx

ale ja prosze o opis a nie o schemat....wez czytaj tematy i posty :/

to se poszukaj,,,,hyba umiesz kozystac z wyszykiwarki...:/

jakby ..... bylo to bym nie pytal...

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-12-21 08:48:14 ]
[ powód edycji: regulamin ]

A co mi tam...masz na świeta

super. dzieki

odswierzam gdyż już mam założone prawie wszystkie czesci tzn. czujnik położenia wału, koło pasowe od ela, nanoplex, cewka i moje pytanie jest takie czy te wszystkie czujniki (wyłącznik podcisnieniowy, zawór elektromagnetyczny biegu jałowego) są niezbędne do tego by cału układ działał czy może sie obejśc bez nich ? a i jak to jest z tym modułem cut-off?? co on daje?

To co masz wystarczy. Bez czujnika podcisnienia bedziesz mial caly czas jedna charakterystyke, bez cut-off nie bedziesz mial odciecia paliwa przy hamowaniu silnikiem. Ale dzialac bedzie i to calkiem przyzwoicie.
Jesli chcesz zalozyc modul cut-off to musisz tez skombinowac gaznik od elx-a.

Edit: cut-off daje tyle, ze odcina doplyw paliwa przy hamowaniu silnikiem, dzieki czemu samochod mniej pali.

[ wiadomość edytowana przez: vir dnia 2005-12-29 12:16:17 ]

to modułowi cut off podziekujemy a to sie pochwale .. nie na codzien widzi sie bisa z 652ccm na nanopexie

Odkopuje bo po założeniu instalki pojawił sie problem braku migaczy... wiec wymieniłem jeszcze pająka na tego z eleganta ale kierunków jak nie było tak nie ma .. jak sprawdzić czy przerywacz działa ? a jesli to nie przerywacz to co innego może być problemem?

przelacznik awaryjnych masz z eleganta czy nie?

cała instalka z eleganta z przełącznikiem..