[126] Gasnące tylne swiatla i deska rozdzielcza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

W kaszlaku mamuski powstal problemik.... dzialaja wszystkie swiatla oprocz tylnych (kierunek i stop jest) a do tego w ramach bonusu podswietlanie zegarow swieci tylko jak jedzie sie po wertepcha Czy ktos mial podobny problem w szerszeniu?? Maluch to FL z 91' ....
Z gory dziekuje za odpowiedz...

POZDRO!!!

gdzies kostka albo bezpiecznik nie docisniete?

a czy to moze byc przycisk od wlaczania swiatel??

Ja tak mialem wlasnie jak padl pstryczek. Wymienilem i dziala.

ja tam mam pod awaryjnymi zaplon na nowej instalacji wiec wszystko jest mozliwe choc nie wiem jak hyhy

Cytat:
2005-12-19 21:02:05, adams4lta pisze:
Witam! W kaszlaku mamuski powstal problemik.... dzialaja wszystkie swiatla oprocz tylnych (kierunek i stop jest) a do tego w ramach bonusu podswietlanie zegarow swieci tylko jak jedzie sie po wertepcha Czy ktos mial podobny problem w szerszeniu?? Maluch to FL z 91' .... Z gory dziekuje za odpowiedz... POZDRO!!!

na 90% to przycisk (przełacznik) ostatnio przerabiałem ten problem u siebie

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-12-20 15:03:48 ]

Ja mam tak samo, pstryczek sie spsuł, jak go lekko cofam to sie zapalają, nowy ponoć kosztuje 11zł czy jakoś tak polecam szrot

przełącznik na sto procent...tak samo jest z przelacznikiem od awaryjnych-jak sie styki wypala to zaczynaja bzyczec awarie i nie mrygaja
jak nie chcesz kupowac nowego to rozbiesz ten i wyczysc styki i bedzie dobrze

Witam!

Faktycznie to byl walniety "pstryczek". Kupilem nowy za 9,50zl wymienilem i wszystko wrocilo do normy Dzieki za wsparcie i pomoc.

Pozdrawiam!

No właśnie miałem zapytać o to samo bo takie objawy mam w elegancie identiko

To lecę do sklepu po przełącznik

Też tak mam i musze czasami kilka razy wlaczyc/wylaczyc żeby bujało