[S] Volvo 240Gl 85r. 2.3+LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No jak w tytule, kupile je dwa tygodnie temu ale niestety jestem zmuszony go sprzedac. Wspomaganie, lakier metalik zielony, aluski. blcha taka sobie nie ma tragedii, silnik ladnie chodzi i na gazie i na benie trzeba by zaworki ustawic. szumi podpora mostu na allegro za 80zl sa. ogolnie fajna duza bezpieczna i w miare zrywna fura z napedem na pupe. cena 2.300 do ugadania.
Foteczka

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2005-12-20 16:55:54 ]

klik

To jest jakiś kawał?

Cytat:
2005-12-20 20:53:39, Hycelius pisze:
To jest jakiś kawał?

co masz na mysli, cene?

No wlasnie Hycel co masz na mysli ? bo jesli mowisz o cenie to one tak stoja, popatrz na allegro, a sa i wiele drozsze wiec cena nie ejst przesadzopna a samochodzik bardzo wygodny duzy i bezpieczny.

Ostatnio kumpel kupił takiego bez gazu za 150 zł, wiadomo porównac trudno, ale ...

obrzydliwy

to kwestia gustu. a topic jest o sprzedarzya nie do oceny.

ehhh ludzie co z Wami? tyle razy sie prosilo żeby nie robić OT w dziale [s][k][z]

poza tym piszecie głupoty - bo ten model jest baaaardzo udany

No ja tez tak uwarzam i dodam ejszcze ze ma parownik po regeneracji, nowe swiece, cewke przewody, gaznik i podgrzewane fotele z tym ze sa odpiete. ogolnie przyjemna bryka i naprawde jest bezawaryjny.

Cytat:
2005-12-21 18:12:10, maskekk pisze:
No ja tez tak uwarzam i dodam ejszcze ze ma parownik po regeneracji, nowe swiece, cewke przewody, gaznik i podgrzewane fotele z tym ze sa odpiete. ogolnie przyjemna bryka i naprawde jest bezawaryjny.

Skoro jest taki fajny to dlaczego sprzedajesz?

z pewnych przyczyn musze sie go pozbyc i tyle. nie stac mnei zeby jezdzic samochodem

Posiadając auto przez 2 tygodnie to z pewnością można stwierdzić, czy jest bezawaryjne

znajac poprzedniego wlasciciela mozna tak stwierdzic...