Uszczelka bagażnika - gdzie można dostać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszytkich,
Już od jakiś 3 tygodni jestem posiadaczem espero z 1997 silnik 1.5 i dodam ze jestem bardzo zadowolony, oczywiscie pare rzeczy bylo trzeba doprowadzic do pozadku
Jak juz czytalem na forum macie podobny problem z przeciekajaca woda do bagaznika, czytalem rozne posty, u mnie tez cieknie pod uszczelka jest mokro i na uszczelce tez wiec chce ja wymienic w sklepie kosztuje 80zl i mam pytanie czy wiecie gdzie w internecie moge znalezc takei uszczelki zeby porownac ceny? szukalem po roznych sklepach ale nic nie znalazlem konkretnego, chyba ze pod zla nazwa szukam albo cos.
prosze o pomoc w tej sprawie
pozdrawiam wszytkich

W ASO w zZielonej Gorze jest taka po 73,30 PLN NETTO- jej numer to: 96123308-C z zaminnika to: 96275597.

Hornblower - aleś dał porównanie

No co ja na to poradze ze taka jest tam cena?

Cytat:
2005-12-21 10:18:22, b_i_k_e_r pisze:
Witam wszytkich, Już od jakiś 3 tygodni jestem posiadaczem espero z 1997 silnik 1.5 i dodam ze jestem bardzo zadowolony, oczywiscie pare rzeczy bylo trzeba doprowadzic do pozadku

Czemu nie kupiłeś ode mnie
Nic byś nie musiał doprowadzać do porządku - i bagażnik nie cieknie.
Ile dałeś ??

hej,
dzieki za zainteresowanie, dobrze znac ceny w innych miastach, na necie dalej nic madrego nie znalazlem,
n0ras nie kupilem od ciebie poniewaz nie mialem jeszcze kontaktu (wzrokowego oczywiscie) z forum weic nie wiedzialem ze istniejesz, moze sie nie doczytalem ale dlaczego sprzedajesz swoje autko? pozdrawiam

Zobacz tutaj:
- Kapitan S.C. - Katowice
- Kimoto - Warszawa

Niektóre ceny mają dość konkurencyjne i oferują sprzedaż wysyłkową

Cytat:
2005-12-21 12:09:38, b_i_k_e_r pisze:
moze sie nie doczytalem ale dlaczego sprzedajesz swoje autko? pozdrawiam

Bo z autem jak z kobietą - czasem trzeba zmienić na młodszą i ładniejszą.
A poważniej - esperak mnie wkurzył w sierpniu na wakacjach (pompa wody pier....); potem chłodnica.
Pewnie teraz będzie dłuższy okres bezawaryjnej jazdy, ale chęć młodszej i ładniejszej (w planach było kombi) z klimą (dzieci się męczą w lecie) jest mocna

no to sie wyjasnilo n0ras czas na zmiane, tak jak ja poldka zmienilem na espero...
co do sklepow to szukam i szukam i nic chyba ze zle szukam, szukam pod uszczelkami, uszczelkami do bagaznika ale nic moze jest jakas fachowa nazwa na to???

zadzwoń do akropolu:
http://www.akropol.com.pl/
zwykle jak coś jest do dostania, to u nich jest.
A możesz się do kraka przejechać, albo ktoś Ci to prześle.

Cytat:
2005-12-21 12:55:04, b_i_k_e_r pisze:
no to sie wyjasnilo n0ras czas na zmiane, tak jak ja poldka zmienilem na espero... co do sklepow to szukam i szukam i nic chyba ze zle szukam, szukam pod uszczelkami, uszczelkami do bagaznika ale nic moze jest jakas fachowa nazwa na to???

Szukaj raczej sklepu z częsciami do daewoo a nie stricte z uszczelkami.
Skoro jesteś z gliwic to podjedź na ul. Daszyńskiego 7 sklep Ka-Mi, mogą mieć nawet używke. O nówke możesz zapytać w sklepie z częsciami do daewoo na ul. Skłodowskiej-Curie.
Natomiast zastanawia mnie co sie stało twojej uszczelce że chcesz ją wymienić

hej, wlasnie bede jezdzil i cos probowal zalatwiac, choc myslalem ze moze na necie cos mie sie uda znalezc cos taniej moze troche, uszczelka niby jest ok, ale mokro jest pod nia i w jednym miejscu na niej weic mysle ze woda zlewa sie po niej i ucieka pod nia, czyli uszczelka juz jest zurzyta, moze sprbuje mocniej zamek zacisnac klapy, gdzies czytalem ze kolega z forum mial podobny przypadek iwymienil uszczelke i wszytko ok wiec dlatego sie zastanawiam nad wymiana
pozdrawiam

Cytat:
2005-12-21 12:35:12, n0ras pisze:
(w planach było kombi) z klimą (dzieci się męczą w lecie)

poczytaj Tu
Bede w Nowej Soli jutro - wiec jak trafisz to Ci przywioze i wysle.

Mozna kupic nową uszczelkę za grosze pod tym adresem:
biuro@mobil-net.pl
tel. 0225173030
jest to hurtownia i mają duzo częsci tylko do daewoo
Pozdrawiam

Witam
Ten sklep z częściami Daewoo na ul. Skłodowskiej -Curie jest w Gliwicach czy w Katowicach?

pozdrawiam
markus

Witam,
dzieki za zainteresowanie tematem, niestety wczoraj nie mialem juz kiedy szukac po sklepach tej uszczelki, swieta sie zblizaja no i ciezko o czas....
ale wszytko przedemna
oczywiscie ul. Skłodowskiej -Curie jest w gliwicach kolo politechniki slaskiej obok ronda,
gdyby ktos jeszcze mial jakies namiary na uszczelki to prosze o wiadomosc
pozdrawiam