Nowa strona Wiejskiego Tuningu :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiejski tuning

Ciekawe jakie będą Wasze uwagi.

To chyba nie sa Ci sami kolesie co tamten stary wiejski... a to juz nie to samo. "Nie ma dublera dla sapera" Nie lubie kopiowania Lipton

60% fotek z allegro.
Jakoś mi się to niewidzi

Napewno nei ci sami kolesie bo kemot siedzi w Anglii.
A kemot zarzadzał WT .
pozdro

poza tym paru zdjec w ogole bym nie uznal za jakis wiejski..

Cytat:
2005-12-23 23:53:36, skarap pisze:
poza tym paru zdjec w ogole bym nie uznal za jakis wiejski..

zgadzam sie niektóre auta są bardzo fajne

Moim zdaniem ten kto stworzyl te stronke jest wiesniakiem.Tam sa zajebiste auta,wiadomo nie wszystkie ale nie ktore sa naprawde fajne.Niewiem jak ta stronka mogla w ogole powstac....moze z zazdrosci,albo z glupoty.

[ wiadomość edytowana przez: _ToMi_ dnia 2005-12-29 01:25:48 ]

Kilka furek moze i jest ok ale wiekszosc to sa tak &#@^@% ze brak slow
Glownie najwiecej zjebanych to tu jest VW

Cytat:
2005-12-24 12:29:19, _ToMi_ pisze:
Tam sa zajebiste auta...

Mam nadzieje ze to ironia Bo jak juz napisalem fajne autka na tej stronie mozna policzyc na palcach jednej reki

zapytam poraz kolejny jakie sa kryteria oceny na takiej stronce
bo mi sie wydaje ze jakis ziomek siedzi w domciu a tata nie pozwala mu nic zrobic przy aucie wiec jedzie po rajtuzach innym
nie ma siana na lotke ani na zderzaczek to niech nie wyzywa sie na innych

jak pisza na stronie beda jechac po rajtuzach tym co uzywaja szpachli, naklejek, body kitow, lotek i innych pierdol

teraz niech jako pierwszy kamieniem rzuci ten ktory nie ma nic z wyzej wspomnianych rzeczy w swoim autku

a pozatym chyba zapomnieliscie od czego sie zaczynalo i jakie autka ukazywaly sie w przeszlych numerach GT

zapomnieliscie takrze ie trzeba pracy i nerwow zeby takie badziejstwo wystrugac

milujmy sie i cocby ktos mial nie wiem jak badziewna fure ie wiem czy jest to powod zeby mu jechac po rajtuzach

rajtuzy rzecz swieta i nikt nie powinien ich inym pruć

wiecie wigilia iec przemowilem
pozdro od dżepetta

Hmm Sławke myslisz sie.
Strona wiejski tuijng zajmował sie jeden z informatyków zarzadzajacych portalem tu nazwe pomine...
Face miał ok auto baaa udzielał sie na wielu forach stad miał tyle fotek.
Pamietam ze trafiłem na niego po tym jak umiescił tam fotki adama a potem była sławetna afera rzeszów stalowa .....
Ale suma sumarum z kemotem dało sie dogadac bo miła konkretne zasady dodawania fotek.
Natomiast to jest kiepską namiastką...

Ponoc o gustach sie nie dyskutuje. Takze to do niczego nie prowadzi.. Kazdy inaczej precyzuje pojecie "Tuning".A uwierz mi ze jakbym rozbil skarbonke to pewnie wystarczylo by mi na allegrowski, wypasiony zderzak z dyfuzorami od jelcza, ale wg. mnie nie tędy droga
Pozdr.

racja na tej stronie jest kilka autek ciekawych ,ale wiekszosc to tragedia i wstyd. Jak zoom napisal ,ze kazdy ma swoj gust ,ale tu auta wygladaj jak 'idz stad i nie wracaj' moze ludzie na wioskach lubia choinki swiecace albo innego rodzaju oczojeby spejlery na 2 metry a auto zasilane LPG ,ktore ledwo sie toczy.Nie pisze tutaj postu zeby jakos zbesztac uzytkownikow LPG bo sam jezdze na tym paliwie ,ale uwazam ,ze tuningujac samochod "wygladem przypominajacy auto sportowe" a jego osiagi sa porownywalne ze seryjnym fiatem 126p (respekt dla Polskiej techniki hahah) to ja dziekuje.Juz lepiej kupic rowezyk od Czeska z Grajewa przynajmniej mniej obciachu bedzie.

Poprostu nastepny pedal po kemocie ktory zrobil wiejski tuning bo mu dupe sciska ze mu malucha rdza zzera i juz