Lansss

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wklejajcuie jakies swoje lansiarskie fotki z furkami
ja pierwszy

[ wiadomość edytowana przez: _KoRaS_ dnia 2005-12-23 23:36:30 ]

tera ja:

Mam jescze foto w 206 WRC Kuzaja z 50-tej Wisły ale nie mogem znaleść.

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-12-23 23:49:25 ]

juz dziala

a ja jeb*** , padlem na cyce co foto

to tak na swieta odemnie dla was

do pełni szczescia brakuje rejestracji WPR

Dobra, to jeszcze na dobranoc też dowale:

Wrzuciłbym filmik z przejażdżki ale po pierwsze nic ciekawego bo poza ruszeniem z ostrym mieleniem i letkim bokiem (a to można i serią Kant'em jak sie bardzo chce ) to nic ciekawego, poza tym nie moge tego znaleźć .

Cytat:
2005-12-24 02:42:12, Race_D pisze:
Dobra, to jeszcze na dobranoc też dowale:

Race posikałeś się z wrażenia bo widzę że masz folie na fotelu

Lanserskie zdjęcie z furą i to z rajdu wawelskiego

koras...to 750? ale fota klimatyczna ;]

to je 740 a fotka to takie bassy ale nie powiem podoba mi sie . RAce jak sie jezdzi takim cackiem ?? btw pasujesz do tej fury jak piesc do nosa

[ wiadomość edytowana przez: _KoRaS_ dnia 2005-12-24 10:30:36 ]

...tankuje lansiarska fure... fota z zaskoczenia, nie widac twarzy i grymasu bolu na niej z powodu zapelniania tylko do polowy baku 66 litrow

to chyba te betka walona byla bo griil ma od 750, no albo kat zdjecia tak powieksza ten grill. szkoda ze ja nieamm fotek z zadna lansiarska fura a troche ich bylo

Bita raczej nie byla ale w tych czasach niczego pewnym byc nie mozna

Cytat:
2005-12-24 09:37:09, korozja pisze:
Race posikałeś się z wrażenia bo widzę że masz folie na fotelu

Bo właśnie ją odebrałem z serwisu i zapomnieli zdjąć . No przeca nie wsiąde w brudnych ciuchach do czystej fury . Szczególnie, że przed chwilą "w brzuchu" jej grzabałem:

Ale to nie ja spalilem sprzęgło, jak babcie laczkiem :

Za na filmiku jak ją przegoniłem to chyba byłem już w cywilu, ale ni ch** nie moge znaleźć .

Cytat:
2005-12-24 10:03:20, _KoRaS_ pisze:
(...) Race jak sie jezdzi takim cackiem ??

Who-yo-wo. Gdyby nie brak dachu to nie wiedziałbyś, że jedziesz. Czasem dopiero efekt delikatnej korekty kierą przypomina, że lecisz dwie paczki . Do driftu czy jeszcze większych szaleństw też sie nie nadaje zbytnio bo to już chyba ta generacja gdzie nie można do końca wyłaczyć kontroli trakcji - zawsze yebane heble coś mają do powiedzenia . Fakt, że na obwodnicy nikt nie podskoczy więc jako dupowóz to jeszcze ujdzie.
Ale qrwa nie ma to jak 750-ka E32 - dopóki nic nie kombinujesz jedzie jak po szynach i tylko zayebiście wciska w fotel. Ale jak sie wyłączy trakcje to . Dość powiedzieć, że po tym jak przesiadlem sie z tych nowych wynalazków to wyszedłem (zakręt 90st w prawo, na obwodnice wyjazd) w kupie dymu na pełnej kontrze, a i tak skończyłem w poprzek i musiałem cofnąć . To były jeszcze te beemki, które nie miały własnego zdania odnośnie tego "jak pojedziemy" .

Cytat:
btw pasujesz do tej fury jak piesc do nosa

W Twoich ustach to brzmi jak komplement .

Cytat:
Mam jescze foto w 206 WRC Kuzaja z 50-tej Wisły ale nie mogem znaleść.

też mam takie foto i nawet z tego samego rajdu tylko,że ta ,,rajdówka'' nie byla tak do końca Kuzaja (ale wszystkim mówie że byla )

Cytat:
2005-12-24 14:09:50, DAWCY pisze:
też mam takie foto i nawet z tego samego rajdu tylko,że ta ,,rajdówka'' nie byla tak do końca Kuzaja (ale wszystkim mówie że byla )

A nie była ? Przeca napis na szybie twierdzi że kuzi

Cytat:
A nie była ? Przeca napis na szybie twierdzi że kuzi

fajne zdjęcie można bylo mieć za 2 zeta nie?

no popieram rejsa e32 sa zajebiste z v12 podmaska daje rade. osttnio mykalme mitsu 3000gt biturbo v6 to fajna bryka rtez jest. heh jak dmuchna turbiny to zrywa trakcje na suchym jedzie jedzie i nagle milei kapciami.