Informacje o klubie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcial bym wiedziec jakie sa wymagania zeby zostac klubowiczem?? Co trzeba robic, aby nim zostac??

od 56 dni jestes w klubie BMW auto wiec nie wiem o co chodzi? lub o jaki klub

Chodzi mi o status czlonka(member). Czym sie rozni member od friend. Macie jakies klubowe naklejeczki albo cos w tym stylu??
Pozdrawiam

Nomenklatura nawet dla mmnie jest zawiła i nie wiem co i jak hehe ale bym sie frendem specjalnie nie przejmował...

Nakleiki niby sa ale sobie po nie trzeba na zlot/spot przyjechac chociza i tego juz nie jestem pewnien bo jakies takie ...nieudane

pzdr

Chcialbym ponowic pytanie kolegi odnosnie czlonkostwa w klubie.

pzdr

Ja mam małe pytanko odnoście "clubingu". Dlaczego niemam mnie na liście klubowiczów? Mam na myśli tą u góry, nie w profilu. Zresztą, wolę to drugie forum. Przynajmniej nie jestem tam zdegradowany do "frienda".

[ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2006-01-03 18:03:33 ]

Ja juz nie mam głowy...ai w tej materioi nic zrobic nie moge...

Mi na tym w sumie nie zależy. Tak się tylko pytam.

Pozdrówka.

Cytat:
2005-12-31 17:38:56, bar_to pisze:
Chcialbym ponowic pytanie kolegi odnosnie czlonkostwa w klubie. pzdr

Musisz wystąpic z swoja kandydaturą na członka klubu do "władz"

Cytat:
2006-01-03 18:07:39, Miro600V pisze:
Mi na tym w sumie nie zależy. Tak się tylko pytam. Pozdrówka.

Hłe hłe skoro
Ci nie zalezy to odpusc

Cytat:
2006-01-03 18:08:27, mibhell pisze:
Hłe hłe skoro Ci nie zalezy to odpusc

Może masz rację. Zapomnijcie o tym, co mówiłem.

Hej! Witam wszystkich fanów najwspanialszych autek na świecie! Niedawno zostałem przyjęty do klubu, co sprawiło mi naprawdę wielką radość. Co prawda nie mam jeszcze własnej beemy, ale jestem już całkowicie "zarażony". Miałem okazję pojeździć cudowną maszyneczką tej marki i od pierwszego wejrzenia się w niej zakochałem. Już niedługo, ten wspaniały samochodzik BĘDZIE MÓJ!!! Fajnie znaleźć się wśród ludzi, którzy mają podobne pasje i zainteresowania.
Pozdrawiam.
Artros

tylko uważaj żebyś nie kupił grata bo nawet i znaczek BMW nie pomoże wtedy

Cytat:
2006-02-12 20:44:26, Pansamochodzik pisze:
tylko uważaj żebyś nie kupił grata bo nawet i znaczek BMW nie pomoże wtedy

Eee tam... Nie strasz kolegi.

Pozdrawiam.

Racja zapomniałem że w bmw jest układ engine check który sam konserwuje silnik i zapobiega awariom

Cytat:
2006-02-13 13:07:31, Pansamochodzik pisze:
Racja zapomniałem że w bmw jest układ engine check który sam konserwuje silnik i zapobiega awariom

I jeszcze automatyczna maszyna tankująca ci paliwo i zamawiająca olej, kiedy trzeba będzie wymienić (z dostawą pod samo auto!).