Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-12-25 09:29:12 na forum była już dyskusja na tematż że DEPO to dziadostwo, ja osobiście wymieniałem jeden reflektor w 14 Nissanie (na DEPO) i ten nowy świecił gorzej niż 14-letni oryginał!! |
![]() WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-12-25 22:57:48 O Depo wypowiem tylko jedna rzecz jeżeli chodzi o kierunkowskaz to kiedyś do Omegi z Depo nie mogłem dopasowac zawsze coś było nie tak (pasowałem po kolizji) wreszcie (zapłaciłem 20 zł) po małym wqurwie pojechałem na szrot kupiłem uzywany i bez wiekszych starań dopasówałem a tamten rzuciłem w kąt. Po jakimś czasie znajomemu ukradli własnie taki kierunek to mu podarowałem bo jego auto bezwypadkowe, wiec powinno pasowac. Ale ile smiechu wypitego piwa zeby wsadzic i trzymał sie ten kierunek bo o prawidłowym "lezeniu" na miejscu nie było mowy.
Wiec jak sobie auto robisz to kup pożadne lampy od tego zalezy bezpieczeństwo. A jak na handel zakładaj najtańsze niech nastepny własciciel sie martwi.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo teraz trudno auto sprzedać gdy złom na komisie stoi za grosze... |
![]() robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2005-12-27 14:14:23 Na allegro masz xenony bez przetwornic za 500 zł komplet
to co kombinujesz z Depo |