Ciekawy F126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
tak sobie chodziłem po stronkach i znalazłem takiego maluszka

może ktos już coś wcześniej o nim wyczytał? Ma ktoś coś na jego temat? Wyglada na to, że ładnie musi wymiatać na 400m

Opisany w czyms takim jak maxi tuning bodajrze gdzies mi sie to pałeta po domu to chyba ten sam wóz co kiedyś jezdził już tdi 1.9 tylko ze kiedys mial 150ps a teraz ma 250 tak przynajmniej pisze w tej gazecie cos chyba 550Nm jest to central generalnie powycinany jak się da piszą że do 100km/h ma 3.4s

dobry turboklekot i zaprzeg do pluga ma z tylu na roli tez sie sprawdzi momentem przy bronowaniu wykaze heheh fajny maluszek

no.dymi tez fajnie

Znane i lubiane autko. Rewelacja. Naprawdę szybki i fajny. Dobrze, że przeszedł taki remoncik. Wyszło mu to na PLUS.

Macie może cosik więcej info na temat tego potforka ?

Kaza - mógłbyś się o jakiegoś skana postarać z gazetki ?

przykro mi ale nie mam skanera a artykół dość obszerny jest chyba 6 lub 8 stron zajmuje ale poza tym co już wspomniałem to nic konkretnego nie pisze.

no tak własnie widziałem, że dymi jak diesel... czyli to jest ten sam maluszek co był kiedyś zielony tak? Noo 1,9 TDi fajny silnik, nie dość że momentu ma jak mała ciężarówka to pewnie pali śmiech...

a bajopisarze forumowi dawali "cynki" za auto poszlo na zlom bo sie buda rozlazla..same niescislosci.....

może się rozlazła kto wie... części przepakować do nowej budy żaden problem.

czytasz ze zrozumieniem?

staram się ale coś te święta mi nie służą

Coś na jego temat tylko po węgiersku

Cytat:
2005-12-26 12:19:44, Pat_kdb pisze:
a bajopisarze forumowi dawali "cynki" za auto poszlo na zlom bo sie buda rozlazla..same niescislosci.....

to pewnie kolesie wszystkowiedzący-w-stylu-czuczofona napisali

Tu jest więcej fotek
Pozdro. P.

A ja mam pytanie o felge tą co z przodu ma, co to za fela? Przypadkiem nie BMW E30 (BBS)? Tylko coś mi to na 14stkę wygląda .

Tak jest - to jest dokladnie ten sam maluch. W wakacje bedac na Wegrzech spotkalismy sie z wlascicielem na Hungaroringu i obgadalismy pare szczegolow odnosnie tego oraz drugiego jego malucha - z silnikiem od BMW 3,5 litra. Namowilismy wlasciciela aby obydwoma samochodami zjawil sie w Zvoleniu i powiedzial wstepnie tak, wiec moze byc okazja do zmierzenia sie z Bryzkiem.
W Kraku mam sporo zdjec rozwiazan konstrukcyjnych tego malucha i moge powiedziec, ze zrobienie takiego swapa to dla ludzi takich jak Kaza, Zoltar czy ja to roboty jest na tydzien - tak to jest prosto rozwiazane. Oczywiscie mowie o samym zlozeniu wszystkiego w calosc. Jak bede mial wiecej czasu to wrzuce tutaj troche tych fotek.
BTW - na Hungaroringu scigal sie z Impreza i zloil jej dupsko jak chcial...

poka foty jak on to zrobil bez poszerzania nadkoli.

Cytat:
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

2005-12-26 12:19:44, Pat_kdb pisze:

--------------------------------------------------------------------------------

to pewnie kolesie wszystkowiedzący-w-stylu-czuczofona napisali

Niechce mi sie szukać ale na bank Żuraw zapodał takową nowine pamietam bo aż mnie to zmartwiło A tu prosze cały i zdrowy

Cytat:
2005-12-28 23:03:54, RUFF pisze:
Niechce mi sie szukać ale na bank Żuraw zapodał takową nowine pamietam bo aż mnie to zmartwiło A tu prosze cały i zdrowy

Rzeczywiście Zuraw i Yankee go uśmiercili za życia:

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=20683&c=0&f=25