{126p} Klocki Delphi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam czy używał ktoś z was tych szczęk??Wpadły mi przez przypadek w łapy bede chyba je wsadze w następnym tygodniu ale jestem ciekawy moze ktos miał juz wczesniej doswiadczenia ze szczękami tej firmy??

zwykle szczeki, polskie

nie sa zle ale nie ma to jak ferodo

Polskie?? Wydawało mi sie ze nie polskie bo tylko nalepka jest polska dystrybutora a wsjio po francusku....podobno koles w sklepie mowił ze sia jakosciowo zblizone do ferodo ( tak słyszałem bo szczeki dostałem ) Mam tylko nadzieje ze bedzie to troche lepiej hamowało jak sie hebelki nagrzeją niż te co mam bo teraz na nagrzanych spowalnia a nie hamuje nawet jka na malucha

zapomnij...najzwyklejsze polskie klocki,kolo ferodo to mogly lezec w magazynie i plakac

Dobra.....przynajmniej roboty mi oszczedziliscie wiem ze na przód na pewno nie pojda.....trzeba bedzie ferodo wrzucic i juz... Dzieki chłopaki za odpowiedzi

a to ja odnosnie ferodo male pytanie,
czy one na prawde takie dobre sa, trzn..jest duza roznica w porownaniu ze zwykłymi? mowie o ferodo premium..

dobra..juz znalazłem porównanie
jak to ktos powiedział "miedzy gównem a czekolada"

Między gównem a czekolada Mam nadzieje ze sie przekonam na własnej skórze bo właśnie zamówiłem

wzystko co delphi to gówno

dokladnie, delphi wali siusiorem z daleka.