RECARO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

juz na pokładzie

Powiem tylko tyle......

seryjne fotele z espero przy tym to tragedia na maxa

pozdro

Hehehe prawie takie jak moje tylko moje w trtoszke lepszym stanie no i mam inne zagłówki

jakie masz zagłówki??

stan nie jest najgorszy, wszystkie regulacje działają... jedynie poduszka z lewej str fotelea kierowcy jest troche wygnieciona... ale to jest norma w tych fotelach, wygniata sie od wsiadania....

ponadto za tą cenę naprawdę są super

fotki we wnętrzu

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-12-27 19:50:03 ]

Zagłówki mam pełne jutro wrzuce foto

oki....

ja w sumie nie widziałem pełnych zagłówków w viki A dlatego pytam

No moje sa z kadeta GSi nawet kolory mam prawie takie same jak u ciebie

Cytat:
2005-12-27 20:17:11, marcin21100 pisze:
No moje sa z kadeta GSi nawet kolory mam prawie takie same jak u ciebie

a to już wszystko wiem

tyle tylko ze te z kadeta chyba nie miały regulacji wysokości ???

przynajmniej te którymi sie interesowałem nie miały

ja mam regulacje wysokosci

to masz z jakiegoś bardziej wypasionego GSi

świetne, gratulacje

za ile wyszarpales?

Niezłe pasowały bez żadnych przeróbek?
Jeździłeś już z nimi? Jak wygląda trzymanie boczne przy jeździe bez pasów? Wyglądają na takie co trzymają zajeb...ście

u mnie w fotelikach a zdjatka wrzuce na forum jutro nawet bez pasów nie wylece z fotelka na rondzieTrzymaja zajeb....

Cytat:
2005-12-27 21:46:22, Cwikus pisze:
za ile wyszarpales?

padniesz jak sie dowiesz

100 zł z przesyłką za 2 szt (miało być 150 ale chyba sie ktoś pomylił... ale co mnie to )

Cytat:
2005-12-27 21:54:43, slawekk pisze:
Niezłe pasowały bez żadnych przeróbek? Jeździłeś już z nimi? Jak wygląda trzymanie boczne przy jeździe bez pasów? Wyglądają na takie co trzymają zajeb...ście

jeszcze nie miałem okazji nigdzie jechać..... dziś założyłem

ale sądże ze będą trzymać bardzo fajnie.......

a sama wygoda w stosunku do starego fotela to bajka

no i działa regulacja wysokości...

ma podparcie lędźwiowe

problemów z zamontowaniem nie ma żadnych

pasują Plug & Play

Skąd wiesz, że to Recaro
Pytam dlatego, bo wyglądają zupełnie jak moje (tyle tylko, że mam pełne zagłówki) a są od nowości w Espero
U mnie tylko nie ma kieszonek na gazete dla pasażerów siedzących z tyłu.
Ja ze swoich też na rondzie nie wypadam - super trzymają.
Jak będe miał wene, to zrobie fotki
Tylko skąd będe wiedział, że to właśnie Recaro lub jakieś inne ustrojstwo

Tak a propos, to sam się Kolber dziwiłeś na zlocie pod Katowickimi Targami (jak mi kołpaxy przywiozłeś) że mam takie sportowate fotele założone seryjnie

Krzychu, Ty masz zapewne welurowe, koreańskie oryginały.

To dobre fotele (sam takie miałem), dużo lepsze od standardowcyh materiałowych - lepiej wyprofilowane z trawą morską zamiast gąbki, praktycznie nieprzecieralne.

Niestety już na zdjęciach widać że fotele Kolbera są dużo lepiej wyprofilowane , mają dużo lepsze podparcie boczne i podparcie pod udami.

Dzięki Jaco
Teraz wiem na czym siedzę

Cytat:
2005-12-27 23:58:06, krzychu_ch pisze:
Skąd wiesz, że to Recaro Pytam dlatego, bo wyglądają zupełnie jak moje (tyle tylko, że mam pełne zagłówki) a są od nowości w Espero U mnie tylko nie ma kieszonek na gazete dla pasażerów siedzących z tyłu. Ja ze swoich też na rondzie nie wypadam - super trzymają. Jak będe miał wene, to zrobie fotki Tylko skąd będe wiedział, że to właśnie Recaro lub jakieś inne ustrojstwo Tak a propos, to sam się Kolber dziwiłeś na zlocie pod Katowickimi Targami (jak mi kołpaxy przywiozłeś) że mam takie sportowate fotele założone seryjnie

skąd wiem.. tak ludzie mówią

Co do twoich fotelików to ty masz oryginalne welury.....

ja miałem (mam dalej jeśli by ktoś chciał ) fotele szmaciane... z zerowym trzymaniem bocznym.......

to co ty masz też nie ma takiego trzymanka , wiem bo u wujka w Vectrze są podobne fotele, fakt wygodne, ale nie jest to to samo jednak co te z Viki GT

pozdrówki

Hm, fajnie wyglądają, co było dowcą?