MotoNews.pl

Dobry mechanik w Łodzi?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!

Mam pytanie do klubowiczów z Łodzi - u kogo robicie zawieszenie w Essim? Możecie kogoś polecić? Oczywiście solidny i niedrogi;-D Ale z naciskiem na to pierwsze.

Gdzie można sprawdzić czy amorki są już do wymiany?

pzdr śniegowo-poślizgowo

Harry

Sprawdzic mozesz Szparagowa-Aleksandrowska /teofilow/, budynek naprzeciwko OBI, po drugiej stronie Szparagowej.
"Auto Klub Małecki", co do wymiany to tez tam zrobisz.

Robiłeś coś w tym zakładzie? Jakie ceny?

pzdr

Harry

Bylem tam na ogolnym przegladzie samochodu, jeszcze nic nie robilem, wiec niestety nie umiem ci powiedziec jak oni cenowo wygladaja. Najlepiej podjedz, dowiedz sie ile by chcieli za to i za to , porownaj z innymi najlepiej.
Dam ci namiar na inny warsztat, oni tutaj nie robia sprawdzenia amorkow, to tylko sam warsztat, ale mozesz zadzwonic i dowiedziec sie ile by u nich kosztowalo:
654-72-57
603 094 151

na forum jest kolega o ksywce docencik - jest z lodzi i pracuje w aso forda - podpytaj moze ci pomoze

niewiem czy jeszcze aktualne ale w nastapolu na tramwajowej w jakis dzien do godziny 13ej robili przeglady zawiechy za free mozesz zadzwonic i zapytac , tu masz kontakt :NASTAPOL LINK

Noo, pięknie dziękuję za namiary. Zaraz po Nowym Roku fordzisko mnie popamięta Kieszeń pewnie też, ale co tam... przecież na Essiego nie można żałować, nie?

pzdr

Harry

Jeśli chodzi o warsztat na Szparagowej to daj mi znać mogę załatwić niższe ceny Pracuje tam moja Nażeczona oczywiscie nie jako mechanik
A jesli chodzi o ceny to mają porównywalne z innymi serwisami cos mają taniej a coś mają drożej ale ogólnie to spoko warsztacik Mój poprzedni ESSI tam sie naprawiał i obecny też tam zagląda
Jakby co to pisz kowaluwczany@neostrada.pl
lub GG 5086637
Pozdrawiam wszystkich i życzę SZampanskiej zabawy Sylwestrowej