Hamulce gdzie w lublinie i za ile?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie mam maly problem (jak zwykle) wracajac do domu , po przejechaniu 1300km cos zaczelo mi trzec w prawym przednim kole tak jakby hamulce ale po jakims czasie przestalo.Wszystko dziala prawidlowo.Chcialem pojechac do warsztatu i wymienic klocki ale szczerze mowiac nie wiem gdzie w Lublinie moge to za rozsadna cene zrobic.Sprawdzalem w necie ale gdy za przod mam zaplacic 169 zl to az ciarki mnie przechodza .Morze ktos ma jakis dobry typ.Bede wdzieczny. ::

[ wiadomość edytowana przez: likoss dnia 2005-12-29 11:34:07 ]

Cytat:
2005-12-29 10:50:11, likoss pisze:
Witajcie mam maly problem (jak zwykle) wracajac do domu , po przejechaniu 1300km cos zaczelo mi trzec w prawym przednim kole tak jakby hamulce ale po jakims czasie przestalo.Wszystko dziala prawidlowo.Chcialem pojechac do warsztatu i wymienic klocki ale szczerze mowiac nie wiem gdzie w Lublinie moge to za rozsadna cene zrobic.Sprawdzalem w necie ale gdy za przod mam zaplacic 169 zl to az ciarki mnie przechodza .Morze ktos ma jakis dobry typ.Bede wdzieczny. :: [ wiadomość edytowana przez: likoss dnia 2005-12-29 11:34:07 ]

Sprawdzalem w necie chdza od 100 do 160 zl a jeszcze jedno czy powymianie klockow konieczne jest jechanie na diagnostyke i sprawdzenie sily i rownomiernosci hamowania

Cytat:

Cytat:
a jeszcze jedno czy powymianie klockow konieczne jest jechanie na diagnostyke i sprawdzenie sily i rownomiernosci hamowania

przestań....

Cytat:
2006-01-24 19:57:09, Booguc pisze:
przestań....

pojedż do centrum motoryzacji na Górce (al.Spółdzielczości Pracy, wyjazd na Białystok) jest tam kilka warsztatów, może nie zedrą z ciebie bo jest tam konkurencja, tylko nie wspominaj im o tej diagnostyce...

Dzieki juz zrobione okazalo sie ze wszystko OK