Portowa szkola jazdy bokiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zeby nie bylo ze wszyscy sie slizgaja a w Plocq sie nic nie dzieje to zapraszam do obejrzenia filmu jak to u nas na porcie mozna zamiatac :
KLIK

ee to wy tam macie konkurencje tylno-napędowców

pikny bok ,ale to chyba jakiś nowy model 126p

Zayebi**y !!!!!!!

daj mi ten bok... ten jeden bok!

Widac gosc kumaty... Kamaz rally team :]

hahahahaha Tak to trza umic....ciekawe ile koles trenowal

taki stary a jeszcze może muszę pożyczyć od ojca Mana 6x4 i jazda upalać

niema to tamto będzie konkurencja dla polodego w drifcie a niedługo wszyscy będą kamazami driftowac

Łeeee, myślałem że dociągnie, przerzuci i pójdzie dalej bokiem

cza chlopakow u mnie w pracy na trakie zabawy namowic , a ciezarowek u mnie sporo {MPO} np za najbardziej efektownego boczura piwo 2 piwa od warsztatu

to mialo byc takie powalajace? sorki ale na dworcu autobusowym koles obrocil sie o 180 autobusem i jakos nikt sie tak niespuszczal.....a bylo duuuzo mniej miejca.

A nagrał to ktoś i w necie pokazał? No widzisz i tutaj tkwi tajemnica całego zajścia

ahaaaaaa.....no nienagral...ale ja moge to szczegółowo opisac;p

dale rade juz

[ wiadomość edytowana przez: florek127 dnia 2005-12-30 00:09:43 ]

klikasz na "free" w tabelce a potem czekasz pare sekund i wpisujesz kolorowy kod w ramke...

Cytat:
2005-12-30 00:11:57, pterock pisze:
klikasz na "free" w tabelce a potem czekasz pare sekund i wpisujesz kolorowy kod w ramke...

Co ?? Cheba nie tutej mialo to pojsc

Chyba Florek nie mógł zassać ale poradził sobie zanim Pterock go poinstruował i tak wyszło dziwnie .

słychac jak powietrze zlatuje z siłowników od recznego wiec gosc poszedł na łatwizne postawic kamcia bokiem strzałem ze sprzegła i wyzszym biegiem jest sztuka ogolnie gowno nie da sie prowadzic w poslizgu bo jedna os skretna ni utrzymuje siły napedowej dwoch mostów w ryzach tak czy inaczej kamaz sux

ej, jak to sie sciaga??