Calibra DEMOCAR LTS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
artykuł

Kontrowersyjne autko.

Fajnie że nic nie pozostało seryjne, duży nakład pracy i pieniedzy. Napewno robi duze wrażenie "Już sama nazwa wskazuje na to, że auto musi swoim wyglądem "robić" niezłe show" myśle że cel osiągniety.
Mi się podoba
m

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2005-12-29 23:39:30 ]

czemu Czuczu sądzisz że kontrowersyjne ?? autko widać od razu że jest zrobione na styl hiszpański. brawa dla tych co go wykonali bo żeby go zrobić musieli się zdrowo natrudzić. mi się najbardziej podoba to zawieszonko regulowane od 0 do 200mm goście tym autem spokojnie na zloty jeżdżą nie na żadnych lawetach. a w "GT" został ogłoszony bodajże najlepszą przebudową w histori polskiego tuningu ( no i racja ). w Maxi Tuning jest o nim 8 stron a w "GT" chyba 6. na mnie osobiście zrobił ogromne wrażenie.
PS. ciekawe ile kosztowała cała przebudowa ( choć to pewnie nigdy na jaw nie wyjdzie )

Kontrowersyjna patrzac po róznych forach.
Tylu przeciwników ilu zwolenników..

Syf jak chuj Wczoraj widzialem to na "Czas tuningu". Jarali sie tym szpachlexem strasznie a auto buja sie jak jebany rezus.Dla mnie totalna wieś. Najebane wszystkiego na maxa... zero gustu.
Pozdr.

czytalem ze lts chodzilo o to zeby popisac sie mozliwosciami wszelkiego rodzaju, niekoniecznie pasujacymi idealnie z gustem, tylko zeby wpieprzyc wszystkie mozliwe przerobki na jednej budzie, popisowka, fakt, nawalili mnostwo bajerow, ktore w zestawieniu calosciowym wygladaja jak przeladowany efektami specjalnymi film niskobudzetowy. ale gdyby zastosowac odpowiedni dobor elementow na jednym konkretnym aucie to mysle ze byloby duzo bardziej estetycznie

zoom, pieknie to ujales, ja bym chyba lepiej nei potrafil, jak mozna zrobic takie cos, ehhhhhhhhhhh

widziałem go w GT, odrazu szok. Dużo pracy no i $ Jak ktoś lubi taki styl to extra, dlamnie trochę za bardzo extra, no i nie na nasze drogi nawet z regulacją, szkoda by go było.

autko jest spoko najpierw widzialem je w GT a pozniej w Czas tuningu na TVN Turbo jedyna sieryjne czesc w tym autku to silnik ale za to nadrabia wygladem

Cytat:
2005-12-31 11:41:48, kaskader pisze:
autko jest spoko najpierw widzialem je w GT a pozniej w Czas tuningu na TVN Turbo jedyna sieryjne czesc w tym autku to silnik ale za to nadrabia wygladem

Ja tez oglądałem go w Czasie tuningu i niczym niezaskakuje jednym słowem WIELKI sZPAChLEX, osobiście niechciałbym takiego auta niemój gust ale innym może sie podobać pozdro

jak napisal dragster kazdy ma swoj gust innym podobaja sie autka inaczej wykonane innym inaczej zalezy to od tego jaki kto ma gust i co mu sie podoba mnie akurat zadziwilo w tym autku to ze jest wykonane w polsce jak koles powiedzial w wywiadzie autko zrobil wedlug wlasnego pomyslu , jak rowniez zrobione do wlasnych potrzeb a nie do tego zeby szpanowac

ps co do szpanu w pewnym sensie to po to wlasnie robi sie body kit w autku zeby zwracali na niego uwage

Cytat:
2006-01-04 14:05:20, kaskader pisze:
jak napisal dragster kazdy ma swoj gust innym podobaja sie autka inaczej wykonane innym inaczej zalezy to od tego jaki kto ma gust i co mu sie podoba mnie akurat zadziwilo w tym autku to ze jest wykonane w polsce jak koles powiedzial w wywiadzie autko zrobil wedlug wlasnego pomyslu , jak rowniez zrobione do wlasnych potrzeb a nie do tego zeby szpanowac ps co do szpanu w pewnym sensie to po to wlasnie robi sie body kit w autku zeby zwracali na niego uwage

Tak zgadzam sie ale niewiem co autor pomysłu miał na myśli. Zrobić fajne auto czy statek kosmiczny bo według mnie udało mu sie to drugie