Oto co stachu robi w dlugie zimowe wieczory

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dwie z tylu jeszcze maja nie odnowiony srodeczek jutro sie tym zajme bo juz za bardzo szpreyem jeb*** yyyy tzn smierdzialo.

Namawiam tez ksiacia zeby swoje zaczal robic

czym to polerujesz???
Bo na pewno nie grabą
Ogólnie w pipke lans felga

a widziales moja grabe ?

wiesz stachu ja to w dlugie zimowe wieczory zajmuje sie jakimiś tam kobietkami a Ty widze wolisz takie zajecia i zabawy tą swoją "grabą" jak to powiedziałeś

No czemu sie czepiasz? Dopiero co niedawno były jakiestam marsze równości - każdy robi co lubi .

Heh, widze ze nie tylko ja zostawiłem polerke na zime <<>>

Piękne Stasiu, piękne

Ja mam 2 komplety takich ATS-ów do odnowienia...Może się podejmiesz

a ja takich szukam. 6 calikow do mojego Słopa.....Tanio - bo ceny po 400-600 zl odpadaja. Mogha byc do renowacji...w garazu mam ciepelko.

widze ze robita tasen gruchen wrzucam druga fote

Seru zalezy od taego w jakim stanie masz kola ?

Masz jakos maszyne do polerki.....
Bo w to ze ruchasz je łapami,w to nie wierze

polerowanie "prawie" reczne....jak wiadomo - prowie robi ogromna roznice

Moze sprecyzujesz jak to zrobiles? bo efekt jest super! Coprawda bialy mi tu nie pasuje ale to juz kwestia gustu

no wlasnie stasiu czym to polerujesz ze taki efekt wychodzi? jakim srodkiem?

krazek z filcu na wiertare i pasta do polerowania metali kolorowych... bez filozofii
dwa dni pracy w zeszlym roku jakos:

racja
nic trudnego wystarczy troche czasu

cd 30

no i pierwsze moje ranciki

jak ktos chce poczytac o polerowaniu to na mojej strone nizej w dziale artykuly niech poszuka

edit:
stasiek dobrze ci to wyszlo zajebiste sa ale bialy srodek mi sie nei widzi:

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-12-31 11:19:56 ]

tak jak pisza koledzy - jednak z tego co widze PG to wyszlo srednio na jeza pozatym obe byly biale oryginalnie i pasuja do pomaranczowego oczojebnego - wiec kwestia koloru nie podlega absolutnie zadnej dyskusji.

No no a tera na dodatek jak tyle sniegu napierdzielilo sie na drogi to felgi beda zlewac sie z nawierzchnia i jak Staszek bedzie jechal to bedzie wygladalo jakby unosil sie w powietrzu

Cytat:
2005-12-31 12:42:19, stasiu pisze:
tak jak pisza koledzy - jednak z tego co widze PG to wyszlo srednio na jeza pozatym obe byly biale oryginalnie i pasuja do pomaranczowego oczojebnego - wiec kwestia koloru nie podlega absolutnie zadnej dyskusji.

zalezy z ktorej strony patrzyc
jednak nie kazde aluminium/magnez poleruje sie w ten sam sposob. jedno poleruje sie gorzej drugie lepiej.
ale o tym sie przekonasz jak jeszcze cos bedziesz polerowal

no raczej ale nie powiesz mi ze te felgi na dole exipy czy jakeis tam inne sa magnezowe

Cytat:
2005-12-31 15:01:30, stasiu pisze:
no raczej ale nie powiesz mi ze te felgi na dole exipy czy jakeis tam inne sa magnezowe

owszem ale do nich najmniej mozesz sie przyczepic bo po czesci byly polerowane przez fabryke ja tylko pomoglem. a na zdjeciu nie widac tak bardzo efektu
a cromodorki to inna bajka.
twoje tesz sa kozak zobaczym jak beda wygladac bo krotkim uzytkowaniu