| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-01-02 21:41:51 Automobilklub Chełmski w ramach XIV Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej
Pomocy zorganizuje imprezy dla zmotoryzowanych. W sobotę 7 stycznia w godz. 10:00 - 15:00 w ramach akcji "Za robociznę do puszki, czyli napraw taniej auto" w czterech warsztatach serwisowych w Chełmie kierowcy według cennika zapłacą za części, natomiast należność za robociznę uregulują według własnego uznania wrzucając pieniądze do orkiestrowej puszki. Będzie to możliwe w czterech zaprzyjaźnionych z Automobilklubem serwisach: Energozam i Mikus przy ul. Hrubieszowskiej, Erjot przy ul. 11 Listopada 11 i Pol przy ul. Wierzbowej 3. W niedzielę wszyscy chętni będą się mogli sprawdzić podczas jazd sprawnościowych o Puchary Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zorganizowanych w Chełmie oraz na Torze Lublin. Zbiórka uczestników obu imprez nastąpi o godz. 10:14 - w Chełmie przy Miejskiej Hali Sportowej przy ul. Granicznej, natomiast w Lublinie na Torze Lublin przy ul. Zemborzyckiej. Wpisowe do imprez należy oczywiście wrzucić do puszki. Do udziału w chełmskiej imprezie zaproszeni są wyłącznie debiutanci, natomiast w Lublinie czołowi kierowcy okręgu będą wozić chętnych swoimi samochodami. "Biletem" na prawe siedzenie będzie oczywiście datek do puszki. Ponieważ podczas 14. finału zbierane będą pieniądze na pomoc dzieciom poszkodowanym w wypadkach i na naukę pierwszej pomocy podczas imprez odbędą się też krótkie szkolenia z tego zakresu. Planowane są też inne atrakcje. Imprezy będą znakomitą okazją do doskonalenia techniki jazdy, poczucia smaku adrenaliny oraz ...wsparcia konta Wielkiej Orkiestry. A może przy okazji jakiegoś spocika? [ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-01-02 22:19:53 ] |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2006-01-02 23:03:55 ja oczywiscie jestem za a nawet przeciw
czekam na reszte z Lublina |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-01-05 14:46:33 A co z resztą? |
jost Klubowy Weteran BMW 520d Lublin | 2006-01-05 21:45:42 ja będę miał czas dopiero wieczorem w niedzielę |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-01-06 08:07:55
Czepialski |