[S] Gaźnik podwójny do silników 850/900

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie seria Weber DATR 34/32 bodajże musze go wytragać z piwnicy to dokladnie spr, nie używałem go dużo bo niemiałem filtra jakoś nie udało mnie sie wymodzić, do gaźnika jest podstawka dzieki której idzie go zapodać do tych silników kapa zaworowa wraz z dźwigniami, automatyczne ssanie itp, stan gaźnika uważam jako dobry w pełni sprawny, jedyne co to należy sie pobawić z dyszami, moge kilka dodatkowych załaczyć do zestawu. Cena bez negocjacji to 150 zeta

GAZIOR

[ wiadomość edytowana przez: RUFF dnia 2006-01-02 21:51:58 ]

a da sie to wsadzic do malara

proponuje razem z jakąś 900 żeby było ciekawiej....

za ta cene musialby byc w idelanym stanie ruff.

Jak ztuningować silnik odpowiedż wiekszości zapodaj gaźnik najlepiej taki podwójny od 850 sport, no już już już ale cieżko dostać... Oki to żebym wiecej nie przeczytał na tym forum, że każy szuka i niemoże znależdź! czy 150 to dużo? tyle za niego dałem 3 lata temu.

Szczerze mowiac jakbym mial 903 to bym sie powaznie zastanowil, bo przez pewien czas tez szukalem.
Ruff daj jeszcze ogloszenie na forum 127, widzialem tam jakis czas temu ogloszenie [k] o takim gazniku

[OT] Toż to gaźnior całkiem taki sam jak u mnie w Smoku.... Albo mi się zdaje.... ale jak z podstawką pasującą do tych silników to to będzie pieknie śmigało.... BTW miałem kiedyś gaźniorek od 850 Sport z dwoma przepustnicami , ale sprzedałem klientowi własnie do 850 Sporta i chyba troszkę mniejszy był... taki zgrabny , ale cosik mi się widzi , że troszkę dużo sobie śpiewasz jak za niego , no chyba że chodzi bardziej o tą podstawkę pod niego , to się zgodzę
Sorki za OT .
Pozdro. Piotrek.

A co u Ciebie niechcialo dzialac,kiedys pisales,ze niemogles dysz dobrac.Ja bylbym zainteresowany gdybym mial pewnosc lub kapletny gaznik dzialajacy na silniku 903. Jak chcesz to mozesz na priv wbic.

co do ceny to roznie...ale np ja dajac 150 chcialbym zalozyc - podregulowac ciut i smigac.....a nie zaczynac kolejna zabawe z 3cim gaznioem

Dokladnie...ja tez bym wolal podregulowac i smigac,dolot nieproblem zrobic ale zabawa z dyszami,ich szukanie po sklepach czy ich wiercenie w domu czy zakladzie to juz za duzo jak za ta kase....

No podstawka jest oryginalna pod ten gazior do 903 wytargałem go własnie z takiego silnika i jest to komplet z kapą dźwigniami podstawką i czego dusza zapragnie, na tym gaźniku byłem 14 w G na 37 i szedł objecująco ( zakładacie i jedziecie) ale spalanie napewno niebedzie takie jak na pojedyńczym to nie jest gaźnik na miasto.. Jak szukąłem w katalogu to niby to jest od jakiejś pandy 4x4 pisało że silnik był 903.

Spalanie mnie z grobsza wali,bo nie poto robilem swapa zeby oszczedzac,jak z osiagami,byla znaczna roznica czy tylko zauwazalna??

niechce byc zlosliwy....ale robiles swapa BARDZO oszczedzajac wiec niebadz Pan taki burzuj teraz;p

Cytat:
2006-01-03 19:03:21, Pat_kdb pisze:
niechce byc zlosliwy....ale robiles swapa BARDZO oszczedzajac wiec niebadz Pan taki burzuj teraz;p

...bo ja sie nieprzykladalem to wygladu jego A poza flansza niemam w nim nic z tandet,z pewnoscia niewydalem tyle co Ty ale koszt jaki ponioslem niejest wcale taki maly wiec nieprobuj mi wmowic czegos co niema miejsca....

szczegolnie kombinacje z chlodnica;] to byla rozrzutnosc. niepisze ile ja wydalem - ale stwierdzenie Twoje wyzej odnosnie burzuazji....troszke smieszne;]

Cytat:
2006-01-03 19:14:40, Pat_kdb pisze:
szczegolnie kombinacje z chlodnica;] to byla rozrzutnosc. niepisze ile ja wydalem - ale stwierdzenie Twoje wyzej odnosnie burzuazji....troszke smieszne;]

Dobra koniec z tym ot,kazdy wie co ma i koniec! A co inni mysla na temat mojego swapa to mi.......... Tu sie zalatwia dile jakby niepatrzec

Hemi ale czemu sie unosisz. tak tylko troche wyslzo smiesznie - nic pozatym. Ja wydalem duzo moze ale spalanie wyzej niz 8 /100 to dla mnie zbyt wiele i coz - przyznaje sie ze mnie niestac;D/

odnosnie twego swapa - to w sumie foty bys pokazal dokladne a nie ...

Dzieki za podczymanie tamatu ale o kosztach sobie pogadacie gdzie indziej a pozatym obaj jesteście burżuje i pazery

dokladnie z naciskiem na burzuja i pazere;d

Kto jest ten jest,co do unoszenia-nieklnalem,niezdziczalem wiec sie niewznioslem Ale odluzmy sobie takie texty,lub jak juz ktos chce to niech na priva zapoda a nie od tak sobie i jeszcze dile bedzie psuc Co do fotek-niewidze na tym forum mojego swapa-poniewaz zaraz zaczna sie same slowa krytyki i cos w stylu:a po co ci to albo tamto albo-schowaj sie z tym padlem.... "Moze"zapodam jak go skoncze bo stan wizualny dopiero by podniecil co niektorych do pisania debilnych tresci
P.S:niemowie,ze ktos z czlonkow itp. by to mial byc tylko jako przyklad daje to