| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rallyman F&F Sympatyk GC8 SD | 2006-01-04 11:40:37 Witam ponownie-mam do sprzedania takie male cus:
Pierdolki Pierdoleczki2 Lineczka noweczka Galeczki i lozyska Podnoszenie szybeczki A tu taka stara apteczka z 80 lat troszke zniszczona z zewnatrz ale w srodku wszystko oryginal wiec moze ktos bedzie chcial do klasyka
Aptunia Aptunia 2 Wyposazenie i instrukcja aptuni Aptunia3 To chyba bedzie wszystko.Jesli chodzi o cene to naprawde nie wiem ile to jest warte.Wystawiam do sprzedania poniewaz dostalem to od dziadka,czesci sa nowe wiec jesli komus sie nie sprzyda to wywale bo mi miejsca brakuje. Do tego mam jeszcze w bdb stanie pokrowce na siedzenia z weluru chyba do DF`a. Pytac sie a ja chetnie pozbede sie balastu w garazu
Pozdrawiam! |
mauzer64 F&F MEMBER ![]() 21 x fiat Zebrzydowice | 2006-01-04 11:47:25 Ile za gałeczki z łozyskami oraz podnosniki szybeczek??? |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2006-01-04 13:14:48
mnie interesiły by same gałeczki ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |