MotoNews.pl

Obrotomierz w seicento???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam pytanko czy w seicento 1.1 Van bedzie wyprowadzona kostka do obrotmierza??? bo chce zamontowac a nie wiem czy bede musial elektryka szukac??? pozdrawiam tomii

Po 1. - poszukaj na centomanii
Po 2. Podlaczenie jest banalnie proste, wiec nie trzeba do tego elektryka tu masz sposob podlaczenia

wiem ze to jest łatwe wyprowdzic kable ale narazie nie mam czasu myślałem że ktos mi napisze czy jest kostka bo dzisiaj wyciągnołem wlot powietrza i tam ida jakies kable tzn sa przyklejone ale nie widac kostki ??? odpiszcie czy tam ida jakies inne kable??? sa mniej wiecej nad wlotem powietrza i takim półkolu. dzieki z góry za odpowiedzi pozdro tomii

a czy widzisz tu jakies wrozki ktore ci powiedza czy jest kostka czy nie? to jest fiat, nie ma tam zadnych logicznych zaleznosci. moze byc kostka , moze jej nie byc. wersja, wyposazenie auta nie ma nic do tego

Cytat:
2006-01-05 12:49:31, ZoLt4R pisze:
to jest fiat, nie ma tam zadnych logicznych zaleznosci.

tak ale jak ktos ma takie autko i zakladal to wie czy tam ida jakies inne kable czy tylko do obrotka

Kostka jest we wszystkich modelach '99 z silnikiem 1100. Wprowadzili na szbyko silnik 1100 do S'ki i w kazdym modelu byly wiazki od sportinga. W 2000 r juz byly nowe wiazki do "ubogich" 1100.

ja mam z 2001 roku to czyli nie ma??

Wydaje mi sie ze nie ale reki sobie nie dam uciac. Najlepiej sprawdzic.

Cytat:
2006-01-05 13:20:24, tomii pisze:
tak ale jak ktos ma takie autko i zakladal to wie czy tam ida jakies inne kable czy tylko do obrotka

rownie dobrze moglbys to napisac na forum cadilaca...