***Dla dieslowców (artyulik z autoswiata cz1)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Swiezutki autoswiat.. no z poniedzialku ;D
Jakby ktos potrzebowal caly autoswiatek nowy 01-2006 niech napisze na prv. Waga 5mega! pdf jakosc 72dpi - bardzo wysoka do czytania rewelacja.

Ale Ty biernuś kochasz te diesle

Już czytałem artykulik, dobre wiadomości warte do wykorzystania. Ja dopilnowałem przed zimą wszystkiego (filtry, świece, paliwo tylko ORLEN) i narazie nie miałem problemów z samochodem. Pozdrawiam!

Auto Świat schodzi na psy, ale to moje zdanie
Artykuł nie najlepszy, szkoda kasy ...

Ale moze komus sie przyda. Diesle kocham! Fajne silniczki... kocham ich ekonomicznosc! ;D
Nawet jak kiedys bede zarabial tyle aby mnie bylo stac jezdzic BMW 750 na PB - 25l/100 mysle ze nadal bede mial sentyment do km zrobionych orionkowatym 1.8D ;D

Dlaczego "nie najlepszy"?
Odpowiada na 3/4 zadawanych zimą na forum pytań dotyczących diesli
Moim zdaniem warto wydać te 2 zł czy ile tam kosztuje.

Dobry artykuł!teraz juz chyba wiem dlaczego mój essi przy odpalaniu sie napędza jak to w artykule napisali.winne swiece.musze to sprawdzić

Diesel, diesel, diesel!
Ech, te silniki są naprawdę niesamowite.
Kumpel, fascynat fiatów 125, jak mu pokazałem kilka danych, to oczy w 5 złotych zrobił...

Ja osobiscie nie dowiedziałem się z artykułu niczego nowego.
Jednakże pochwalam pomysł Biernusia z wklejaniem podobych artykułów, gdyż jak widać są tacy którym one pomagają

Ja jednak jestem fanem zestawu Pb+LPG

DRUGA CZĘŚC!
Jakby ktos chcial AUTOSWIAT 2_2006 pisac na prv chetnie wysle. (pdf kilka mega jakosc IDEAŁ)