Polonez 2.0 DOHC (zuczka) + TURBO KIT by G.E.G

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Turbo kit stworzony u nas w garazu w G.E.G ,zmienil wlasciciela.
ZUczek wlozyl go sobie do poldoszczala 2.0 DOHC
i juz na dniach zostanie odpalony.
Tak wiec krakow rosnie w sile bede juz dwa poldy turbo
a tak narazie wyglada pod macha.

ten patent z obudowa filtra juz gdzies widzialem

ale druciarnia

Cytat:
2006-01-07 13:14:29, bimber1 pisze:
ten patent z obudowa filtra juz gdzies widzialem

w koncu patent G.E.G nie ??

Cytat:
ale druciarnia

druciarnia czy nie wazne ze chlopak sobie sam z tym wszystkim poradzil gdzie jego zaplecze z narzedziami jest znikome. a garaz zimny i maly. a trzeba bylo pare rzeczy przerobic...
wazne ze bedzie fajnie smigalo a nie tylko wygladalo

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2006-01-07 13:22:39 ]

Cytat:
2006-01-07 13:16:51, ZoLt4R pisze:
ale druciarnia

cierzko sie nie zgodzic. jakei to bedzie mialo osiagi ?

yy ale co nazywacie druciarnia??
to co on ma pod maska czy moj turbo kit??
bo to co ona ma pod maska i jakie ma auto to mi akurat zwisa.
wiem tyle tylko ze bedzie jezdzilo to lepiej niz moje 1.6 z tym samym kitem...
a moje 1.6 sprawowalo sie wysmienicie
pozatym pod maska tego poldka jeszcze nie jest dokonczone jak pisalem wczesniej....

pierwsze co sie rzuca w oczy na tych fotach to druty=kable wszedzie widze kable z tad te komentarze chyba...PG twoja instalka turbo jest w pelni amatorska co moze u niektorych budzic skojarzenie z druciarstwem czyli... bla bla wiemy o co chodzi....u mnie nie budzi takich skojarzen ot sie chlop uparl i zrobil i nawet troche dziala
a to juz bylo odpalane? ten peszel plastikowy na magistralce olejowej tubiny sie nie przytopi tam??

Cytat:
2006-01-07 15:31:06, Bart128 pisze:
pierwsze co sie rzuca w oczy na tych fotach to druty=kable wszedzie widze kable z tad te komentarze chyba...PG twoja instalka turbo jest w pelni amatorska co moze u niektorych budzic skojarzenie z druciarstwem czyli... bla bla wiemy o co chodzi....u mnie nie budzi takich skojarzen ot sie chlop uparl i zrobil i nawet troche dziala a to juz bylo odpalane? ten peszel plastikowy na magistralce olejowej tubiny sie nie przytopi tam??

ano moze.
jeszcze odpalany nie byl bo te druty zuczek musi powiazac
nie przetopi sie.

czy to nie przypadkiem ten słynny zuczek który na fsoak siał różnorodne głównie nieprawdopodobne teorie?? jeżeli tak to mam nadzieje że jednak te turbo wytrzyma tą próbę bo szkoda by było

Cytat:
2006-01-07 15:52:39, barakuda pisze:
czy to nie przypadkiem ten słynny zuczek który na fsoak siał różnorodne głównie nieprawdopodobne teorie?? jeżeli tak to mam nadzieje że jednak te turbo wytrzyma tą próbę bo szkoda by było

no ja tez sie nauczytalem o nim i teraz czekam na efekty odpalania W sumie to chyba dawno go juz na fso ak nie widzialem

Żeby sobie tylko chłopak nie zrobił krzywdy tym zestawem Bo napewno nieźle można stracić głowe gdy sie ma taki bajer pod maską.

Cytat:
2006-01-07 15:52:39, barakuda pisze:

Niestety to ten - piszę niestety specjalnie bo w jego rękach to bardzo niebezpieczne narzędzie mam nadzieje że nikomu nie zrobi krzywdy przy okazji, bo jak sobie to pół biedy

brzeszczot, mlotek i srubcokret...ja wiem ze bez mlota to nie robota, ale jeszcze ta power rura o charakterystyce powierzchniowej przypominajaca rure od odkurzacza - srednio to wyglada.

spoko stasiu nie takie rzeczy dobrze jezdzily....
P.s daj mi foty tego fantachromu zluszczonego

to zwyczajny peszel tylko czemu to wszystko jest pomalowane na taki ochydny kolor troche estetyki ii bylyby tu same posty typu: mmmmmmhhhhhhhhhhhhhhh eeeeeeeeeehhhhhhhhhhh, no ale cóż estetyki brak może chociaż będzie jeżdzić...

Cytat:
2006-01-08 22:39:37, kaza pisze:
to zwyczajny peszel tylko czemu to wszystko jest pomalowane na taki ochydny kolor troche estetyki ii bylyby tu same posty typu: mmmmmmhhhhhhhhhhhhhhh eeeeeeeeeehhhhhhhhhhh, no ale cóż estetyki brak może chociaż będzie jeżdzić...

kaza wiesz to nie moje auto wiec mnie to nie obchodzi, prosta sprawa ze jak by to ogaranac wszystko ladnie dodac jakis blyskotek w stylu polerki to by inaczej wygladalo.... zoabczymy

ja tam pod maska mam pozadek kto widzial to wie

co masz ???? pozadek ??? jakies stare dekle od kol to ma byc pozadek

Cytat:
2006-01-08 23:06:17, bimber1 pisze:
co masz ???? pozadek ??? jakies stare dekle od kol to ma byc pozadek

Cytat:
2006-01-07 13:10:49, PG pisze:
(...ciach) ZUczek wlozyl go sobie do poldoszczala 2.0 DOHC (ciach...)

Piotrek , a jemu się czasem któraś panewa nie przekręciła czasem ?? Czekamy na jakiś filmik z odpalenia
Pozdro. Piotrek.

Cytat:
2006-01-09 09:43:53, Peyyoo125 pisze:
Piotrek , a jemu się czasem któraś panewa nie przekręciła czasem ?? Czekamy na jakiś filmik z odpalenia Pozdro. Piotrek.

o panewce nic nie slyszalem.
a co do filmiku to jak tylko bede mial jakies nowsze info i fotki badz filmiki to wkleje