MotoNews.pl

[ot] W jakich najdziwniejszych miejscach waliliscie konia?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No bo ja to kiedys jechalem autobusem i trzymalem rece w keiszeni w kurtce a ze keiszen dziurawa byla to bach bach laki luk i se walilem konia a Wy?

I nie gadac ze nie walicie bo kazdy wie ze walicie

haaaaaaaaaaaaahahahahaha

religia mowi ze to zło

No brak słów.....Ręce opadaja na Zoltarkowe poczucie humoruuuuuu

wypraszam sobie

Nie Zoltarkowe tylko Kunerowe. A co do pytania to ja nie stosuje czynu - mam od tego ludzi

Siać , siać trzeba siać. Wstyydził byś sie młody człowieku przed bogiem no najswietzrm ojcem dyrektorym niepokalanym..

Mocherowy Beret.

Wole lody..

no nie moge dla takich ludzi bóg stworzył burdele a nie ręce mnęczyć chyba że ktoś na mase pakuje

Cytat:
Wole lody..

ja też ale mam za duży brzuch i nie dostaję

ale robicie off topic... mieliscie wymieniac miejsca a nie spawowac jak cholera...

o ja jebe jak tylko temat rpzeczytalem to bylem pewny ze to kunerowy watek hehe. nie wolno marnowac wojownikow

DJ Kuner wie co dobre , tak trzymać

Cytat:
2006-01-07 21:42:15, baryla_wroclaw pisze:
chyba że ktoś na mase pakuje

Walenie gruchy wzmacnia paluchy Sto jeden i zmiana ręki

Ku..a a moj temat o sprzedazy rodzinki to zablokowali bo byl w zlym tonie :/ widze ze modzi sa ostro wybiorczy :/

moze ja sie niewypowiem;p ale dodam cos o koledze moim zza plotu..otoz on bardzo lubial....w nowo odwiedzanych kibelkach...zarówno u znajomych - jak i w knajpkach itp itd.dlatego u mnie ma bana na chaziel.

na poziomie panowie, na poziomie
Proponuje ogolić rodzynki i zapisać się do przedszkola

Cytat:
2006-01-09 15:59:27, _KoRaS_ pisze:
Ku..a a moj temat o sprzedazy rodzinki to zablokowali bo byl w zlym tonie :/ widze ze modzi sa ostro wybiorczy :/

jakbys mial ladniejszy avatar to by ci nie usuneli:p:p:p
a co do tego tematu to mi sie przypomina taki cytat z pewnego filmu

"a u nas na obozie..... "