MotoNews.pl

Drift w Łodzi kto gdzie i kiedy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie.
Zapewne wiekszosc lodziakow driftuje swoimi ładami
MOze wiec spotkamy sie razem aby sie gdzies poslizgac?
Moze ktos zna jakies fajne miejscowki

ogólnie zmusić łodziaków do spotkania jest bardzo ciężko nie wiem czy nie szybciej dogadasz sie z FSO AK bo przynajmniej jeszcze rok temu zdecydowanie częściecj się spotykali a najczęściej na parkingu w łągiewnikach popularnie zwanym "kaloryfer" można tam też trochę nawet poszaleć pod warunkiem że jest w miare równa nawierzchnia śniegu

Ja za bardzo nie poszaleje, bo mam bardzo slaby reczny, ale chetnie sie pojawie. Co do skrzykniecia Lodzian to mnie sie 2 razy udalo wiec warto probowac Propounje porozsylac wiadomosci na priv z informacja o planowanym spocie i tym watku.
Pzdr
Matys

Narazie sledze prognozy pogody co by wreszcie wiedziec kiedy snieg spadnie Jak spadnie mozna skrzyknac ludzi Jednego maniaka z łada klub poslka mam pod blokiem wiec znim sie najszybciej umowie a reszcie fatycznie mozna rozeslac jakies wiadomosci na PRV. Najlepiej pewno byloby sie spotkac w jaka niedziele wieczor.

Ja się chętnie zjawię popatrzeć
Bo samemu raczej nic nie zrobię z przednim napędem i nie wyłączalnym TCS'em

raczej jeśli chodzi o takie spotkania to kole południa najlepiej wychodzą przynajmniej jest widno bo wieczorem to żadna frajda pozatym to rzeczywiście najlepiej na priv a jeszcze lepiej na maila bo przynajmniej ja czasami potrafie tu i tydzień nie zaglądać i wtedy poczty klubowej nie przeczytam a maile odbieram raczej codziennie.
W każdym razie jest jakaś szansa że tez sie pojawie byle bym wcześniej wiedział nawet z tydzień

Słuchajcie zima powoli sie kończy a my dalej sie nigdzie wiekszą Ładową ekipą nigdzie nie stykneliśmy !!!!Słyszałem ze ma w tym tygodniu ma padac jeszcze śniezek i lekki mrozek tez ma byc wiec warunki zapowaidaja sie całkiem całkiem!!Dobry dobrze zaproponował , spotkajmy sie na tym parkingu na ulicy Wycieczkowej na koncu (wiekszość łodziaków powinna kojarzyć tą ulice ale jak coś moge komuś wytłumaczyć jak bedzie takowa potrzeba) równo w południe.Trzeba sie zgrać i wkońcu zorganizować.Ja z kolegą Paqu porozsyłam na priv i emaile o tym poście!!

Mam nadzieje ze uda sie zorganizowaćmały łódzki ładziarowy spocik by pogadac i ewentualnie kto bedzie chciał to podriftować!!

To fakt trzeba się w koncu spotkac! Proponowanym terminem jest najblizsza niedziela tj 12.luty.2006 r na parkingu zwanym kaloryferem przy ulicy wycieczkowej. Proponowana godzina to 12 w poludnie.

Gdyby ktos nie widzial gdzie to lub mial jakies pytania, kontaktowac sie ze mna badz z kolba20ZGIERZ. Moj email paqu@toya.net.pl .

Czekamy na odzew!!!! Prosze o potwierdzanie przybycia!!!

no jak dla mnie Bąba ale czy przyjade to się okaże narazie mam lade bez głowicy (przed chwilą zdjołem) ale spoko mam drugą na przekładkę więc pewnie do tego czasu złoże a jak nei to najwyżej jak mi nic nie przeszkodzi to przyjade innym autem zobaczy się .

Ja niestety nie bede mogl przyjechac, bo w sobote jade na tydzien do Zakopca. Bardzo zaluje, ale wyjazd juz zaplanowany. Bawcie sie dobrze

Chłopaki pojawił sie jeden duży problem!!!! Wczoraj specjalnie podjechałem sobie wieczorkiem na ten parking aby zobaczyć czy aby są tam warunki by stanęło te kilka aut!! I sie przeraziłem Jest cały zawalony duża warstwą sniegu i jest tylko jedna droga tam wyjezdzona z takimi koleinami ze prawie podłogą szorowałem:-/.
Tam nie ma warunku by przyjechać i spokojnie sie ustawić w kilka aut nie ma takiej możliwości. Musimy wymeśleć jakieś inny parking czy coś w tym stylu. Niech kazdy spróbuje coś na tym pomeyśleć i zaproponować. Ja miałem jeszcze jeden pomysł, na parkingu na Szczecińskiej za cmentarzem i też tam pojechałem i zobaczyłem to samo co na Wycieczkowej - DUŻĄ WARTSWE ŚNIEGU gdzie terenówka by miała problemy a co dopiero nasze Łady.

Pomyślcie jak ktoś na coś wpadnie niech pisze, bo do niedzieli mało czasu.

Pozdro

sprawdze na terenie gieldy. Rog puszkina i dabrowskiego (na tym zakrecie - kto kojarzy) jest spory placyk. I zdaje sie, ze nawet przetarty. Podjade, zerkne.

Adasco a tak jak my planujemy w południe to nie bedzie jeszcze giełdy samochodowej bo nie wiem o której sie zmywa giełda?????

Zawsze pozostaje jeszcze jakis hiper market , np M1.
Napewno bedzie przetarty

Jeszcze nie zapominajmy o placu zwycięstwa tam też się spotykaliśmy po stronie sanepidu, mnie to osobiście obojętne bo jak będę mógł to przyjade gdzie bądź

Cytat:
2006-02-09 11:21:58, kolba20ZGIERZ pisze:
Adasco a tak jak my planujemy w południe to nie bedzie jeszcze giełdy samochodowej bo nie wiem o której sie zmywa giełda?????

gielda jest srednio do 13-14 max, zima krocej

to raczej ta okolica Adaś odpada( a miałbyś najbliżej ) jeszcze można na parkingu Geanta na Włókniarzy tam się spotyka Łódzki tuning klub więc chyba też się nadaje

na geancie dymi ochrona

Dobra słuchajcie trzeba podjąc jakąś decyzje bo dziś już piątek wiec trza sie zdecydować!!!!

Ja jestem za tym placem Niepodległości czyli ten parkingo-plac przy starej giełdzie komputerowej to jest na Piłsudskiego jadąc w strone Al. Włókniarzy przed Kilińskiego o godzinie 12 !!!!!!!!!!

Czy wszystkim pasuje???????????????????????

może byc plac zwyciestwa.no problemos !!!