Sprzedam Fiata 126p 1995 elegant - Cena 950 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Może troche nie to forum ale co tam. Może sie komuś przyda tak jak mnie (kupilem to autko na czas pobytu mojego Esperaczka u lakiernika, Esperaczek juz pomalowany, wiec maluszek zbędny).

OPIS AUTKA:

Maluszek z 1995 roku (elegant) stan techniczny bez zarzutu.
Przebieg 100 tyś km.
Tapicerka taka jak w cinquecento (materiał a nie derma).
Uchylne tylnie szybki.
Radio + 2 głośniki
HAK (oczywiscie wpisany w dowód)
OC opłacone do konca pażdziernika 2006 !!!
Silnik nie ulany, pali "od pierwszego", akumulator ok, zawieszenie ok, luzow nie ma, układ hamulcowy sprawny. Cały osprzet działa bez zarzutu.

Jedynie co jest do zrobienia to wymiana progu od strony kierowcy (jest zgnity ale mozna jeszcze z tym jezdzic) po drugiej stronie jest juz wymieniony !!! W kiepskim stanie sa tez doły drzwi od strony zewnętrznej (bąble i ogniska rdzy).

Kupilem go od pierwszego właściciela (ma jeszcze czarne tablice), oryginalna instrukcja obsługi, 2 komplety kluczyków, zestaw narzędzi i inne duperele. Ogolnie wsiadać i jechać.

Zapraszam

FOTKI:

[ wiadomość edytowana przez: vitex dnia 2006-01-09 01:29:56 ]

A gdzie go można obejrzeć, u mnie koleś z pracy chce kupić bobika, może się skusi.

Cytat:
2006-01-09 14:01:25, Witolo pisze:
A gdzie go można obejrzeć, u mnie koleś z pracy chce kupić bobika, może się skusi.

Retkinia zadzwon to sie umówimy 501-403-443

Powiem mu o Twoim bobiku, ale nic nie obiecuje, wiesz jak to jest, jak co do czego to zaczyna się kręcenie nosem. Ale jak coś to będę dzwonić.
Tak na marginesie: masz może jeszcze alternator do opchnięcia?

Spoko. Alternator niestey juz sprzedany

Pozdr...