Zamek centralny w Escorcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Czy ktoś mógłby polecić godny uwagi zamek centralny z alarmem, który nadawałby się do montażu w Escorcie (1997 - Sedan) ?
Może ktoś zna jakiś w miarę tani i solidny warsztat w okolicach Wrocka gdzie mozna coś takiego zamontować ?

co do alarmu to silicon miałem je w kilku samochodach i nigdy nie narzekałem. A zamek oryginalny uzywany na allegro. pozdrawiam

Cytat:
2006-01-09 13:23:13, walkman pisze:
Witam, Czy ktoś mógłby polecić godny uwagi zamek centralny z alarmem, który nadawałby się do montażu w Escorcie (1997 - Sedan) ? Może ktoś zna jakiś w miarę tani i solidny warsztat w okolicach Wrocka gdzie mozna coś takiego zamontować ?

czesc.
co do alarmu - moja propozycja to SUPER FORTECA - ok. 300 zl
jesli warsztat to B&W na Armii Krakowskiej zaraz za BP.
jesli centralny to polecam kolesia z Allegro o nicku martinez62 - mam od niego pare rzeczy i nie moge zlego slowa powiedziec. poza tym dzwonisz do niego, pytasz czy ma to i to, jedziesz, kupujesz taniej niz przez Allegro bo bez prowizji.
jakby co to pracuje kolo jego jamy, wiec moge jakos pomoc

Cytat:
2006-01-09 18:10:50, maver_79 pisze:
czesc. co do alarmu - moja propozycja to SUPER FORTECA - ok. 300 zl jesli warsztat to B&W na Armii Krakowskiej zaraz za BP. jesli centralny to polecam kolesia z Allegro o nicku martinez62 - mam od niego pare rzeczy i nie moge zlego slowa powiedziec. poza tym dzwonisz do niego, pytasz czy ma to i to, jedziesz, kupujesz taniej niz przez Allegro bo bez prowizji. jakby co to pracuje kolo jego jamy, wiec moge jakos pomoc

Dzięki serdeczne,
Skorzystam niedługo z B&W i kolunia z allegro.
Odezwę się jeszcze na priv jezeli nie masz nic na przeciw

pzdr

ja bede mial centralny z 2 silownikami i wiazka pod centralny
wszystko orginalne FORD wersja 3 drzwiowa

Dzięki ale potrzebuję na cztery+bagażnik.

pzdr