MotoNews.pl
1 [s]kubeł bimarco (130892/53)

[s]kubeł bimarco

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
sprzedam fotel kubełkowy bimarco "B" w kolorze czarnym, stan bardzo dobry, dwie dziurki na siedzisku od papierosa, prawie niewidoczne, nigdzie nieprzetarty nieuszkodzony, trzy przelotki na pasy, dolne z plastikowymi osłonkami
+ pas schroth 3-punktowy, czarne napisy, z rozpinana klamrą z fotelem, stan idealny, nieprzetarty, pas kierowcy,
Zdjęcia na e-mail
Za fotel+pas 250zł
Fiaton@wp.pl
0502328130

[ wiadomość edytowana przez: barakuda dnia 2006-01-11 22:35:37 ]

acha mam jeszcze jeden kubeł bimarco "B", stan dobry, w kolorze czarno-czerwonym, zaszyte rozdzarcie, był zamocowany od strony pilota i z tej strony było rozdarcie, przy mocowaniu z tyłu fotela rozdarty materiał cena 100zł, na zdjęciach wszystko widać

radze dodac znaczek [S] na poczatku w tytule

ile wysylka i jaki kolor pasa? zainteresowany pasem i kublem jestem. Fotki na jaqqaj@wp.pl prosze

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2006-01-11 21:44:58 ]

ja jetsem zainteresowany calym kompletem tzn pas +2kubly. fotki poprosze na mejla toki-rally@o2.pl
jezeli jaqo nie wezmie to ustawiam sie w kolejce po to.

ogłoszenie z czarnym fotelem i pasem juz nieaktualne.
Został tylko czarno-czerwony, zapomniałem dopisać ze nie ma przelotek na pasy.

Cytat:
2006-01-11 19:23:37, fiatron pisze:
Witam sprzedam fotel kubełkowy bimarco "B" w kolorze czarnym, stan bardzo dobry, dwie dziurki na siedzisku od papierosa, prawie niewidoczne, nigdzie nieprzetarty nieuszkodzony, trzy przelotki na pasy, dolne z plastikowymi osłonkami + pas schroth 3-punktowy, czarne napisy, z rozpinana klamrą z fotelem, stan idealny, nieprzetarty, pas kierowcy, Zdjęcia na e-mail Za fotel+pas 250zł Fiaton@wp.pl 0502328130 [ wiadomość edytowana przez: barakuda dnia 2006-01-11 22:35:37 ]

to jest skorupa czy ruka? jaka jest jego szerokość w biodrach