[S] FSO Polonez `83

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, że ojciec przerzucił się na ciut nowszą konstrukcję, to mamy do oddania za grosze naszego "borewicza".
Leopold jest od nowości w rodzinie, czyli od 1983 roku. Pareset kilometrów temu przekręcił mu się licznik, czyli przebieg troszke ponad 100tys km. W aucie od nowości prócz klocków, tłumików i opon praktycznie nic nie było zmieniane. Tylko przy ok 90tys km trzeba było zrobić sprzęgło. Do 2002 roku auto cały czas było garażowane. Auto nie było upalane. Silnik działa bez problemu, podłoga cała zdrowa. Zresztą więcej informacji dla zainteresowanych na maila/priv.

Poniżej poglądowe fotki.

ładny,kolorek tez super
ile sobie go cenicie?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Chcemy za niego 300zł.
Fajnie jakby ktoś go troche ożywił, a nie zakatował lub pił w nim komandosy

Cytat:
2006-01-11 22:40:45, layer pisze:
Chcemy za niego 300zł. Fajnie jakby ktoś go troche ożywił, a nie zakatował lub pił w nim komandosy

wstępnie jestem zainteresowany-podaj gg jutro pogadamy(popołudniu) oki?

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Ok, GG: 151795

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2006-01-11 22:46:23 ]

Ja chciałbym dodać od siebie, że bardzo żal bedzie mi się rozstać z naszym "Borkiem". Tym samochodem zacząłem swoją przygode z motoryzacją, mam z nim wiele miłych wspomnień, i to chyba on nauczył mnie miłości do starych samochodów. Nie bede się już rozklejał....

za tą cenę grzech nie wziąść szkoda że jestem 600 zł do tyłu

Słuchaj wstępnie bym go zaklepał bo okazuje sie że mój kolega będzie jechał do Tych więc mógłbym się z nim zabrać. Czy możesz go dla mnie zarezerwować ??

[ wiadomość edytowana przez: Lava1 dnia 2006-01-12 08:49:18 ]

ehh ładny.. na rajdówke dla mnie no idealny... tylk odo tych.. ile to klocków od warszawy??

Cytat:
2006-01-12 08:42:32, Lava1 pisze:
Słuchaj wstępnie bym go zaklepał bo okazuje sie że mój kolega będzie jechał do Tych więc mógłbym się z nim zabrać. Czy możesz go dla mnie zarezerwować ?? [ wiadomość edytowana przez: Lava1 dnia 2006-01-12 08:49:18 ]

kaźmirz

zarezerwowany

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2006-01-12 16:39:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2006-01-12 17:12:45 ]

no to bedziem pomaranczowym borkiem po pifko śmigać

Cytat:
2006-01-12 01:53:15, rallyfilip pisze:
Ja chciałbym dodać od siebie, że bardzo żal bedzie mi się rozstać z naszym "Borkiem". Tym samochodem zacząłem swoją przygode z motoryzacją, mam z nim wiele miłych wspomnień, i to chyba on nauczył mnie miłości do starych samochodów. Nie bede się już rozklejał....

Kurcze Marcinowi go oddajecie ??? widzicie co on wyprawia z kantem ??? myslicie ze poldek bedzie mial lzej ?!?!?!?!

Pozdrawiam

Ja to mam pecha

Cytat:
2006-01-13 09:33:10, Lava1 pisze:
Ja to mam pecha

[OT] Nie bój się , Marcin nie pozwoli mu zgnić.... Przecież on jeździ spokojnie.... napewno go troszkę ożywi będzie jak nowy .... A swoja drogą ładny ten Poldziu , jest tam wogóle jakaś korozja.... znaczy się RDZA ??
Pozdro. Piotrek.

Poldek sprzedany.

Kto wziął ????????
Marcin ???

hehe , dojechałem nim do Sosnowca , umyli go i się cieszą , Mi się podoba jest OK

co do korozji to orginalny fso polonez , jak by jej nie było to by musiała być jakaś podruba

To w stajnie Mara sa dwa pomaranczowe bolidy : czekac az w poldku dohc wylonduje

Mar, dbaj o poldka