Seriale TV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Które seriale w telewizji najbardziej lubicie?
Ja zerkam na "M jak Miłość", czasem "Klan", a także na "Krymialnych" i "Daleko od noszy". A z klasyków to najchętniej "Czterdziestolatek" i "Zmiennicy".
A Wy?

"Na Wspolnej"

Ja też "Na Wspólnej" od czasu do czasu i czasami też "Kryminalni" albo "M jak Miłość"
Zależy kiedy mam czas ostatnio rzadko siedzę przed telewizorem jak coś to tylko gdy leci jakiś fajny film

Zaomniałem dopisać, ze czasem, ale rzadko "Złotopolscy", "Na dobre i na złe" i "Święta Wojna"

tylko nie bijcie

Ja nielubiec seriali

Cytat:
2006-01-12 21:14:24, dcnt pisze:
tylko nie bijcie

Od bicia (klepania) jest inny wątek!
Cytat:

Ja nielubiec seriali

Twoja sprawa i nic nam do tego
Ale koniec- nie będziemy robić tu OFF-Topicu

Cytat:
2006-01-12 21:23:26, Esperynek pisze:
Ale koniec- nie będziemy robić tu OFF-Topicu

OT by byl gdybys w tym watku napisal ze widziales dzis super bryke czy cos w tym stylu.

OMFG jak watek Ja uwielbiam Mode na sukces. Oouscilem dopiero 3 odcinki... Wiem ze sporo stracilem ale wlasnie te trzy sciagam teraz przez Torrenty

To znaczy,ze wszystkie 2689 bacznie obejrzałeś?

"Czterej pancerni i pies" "Alternatywy 4" "Allo Allo"

kiedys ogladalem "zbuntowanego aniola" ... a tak to moge non stop ogladac : Janosika, Pancernych, Alternatywy, Zmiennikow, nowe seriale sa do bani ... wystarczy ze ogladne raz na 50 odcinkow i wiem o co chodzi kto z kim dlaczego za co ten a co tamta i po co on z ta
aa kiedys czasem udalo mi sie ogladnac "kiepskich" ale niewiem czy to dalej leci

aa2 jezcze wiem co ta sa "Przyjaciele" z zagranicznych seriali bo kilka razy ogladalem

aa3 i jeszcze kiedys lecialo cos takiego jak 4 planeta od slonca czy 3 .. albo 7 ?? niewiem o co tam chodzilo ale byla fajna glupia hamerykanska
i pewnie cos tam jeszcze ogladalem ale niewiem co i kiedy

Ja generalnie nie lubię tych polskich seriali.

Ale przyznam się, że ostatnio strasznie wciągnoł mnie serial "Zagubieni"

Normalnie rewelacja

Ja jak wiekszość wie lubie "M jak marmolada" (ciekawe czy ktos jeszcze pamięta mój wątek o tym, ale nie martwcie się nie bedzie reaktywacji ).
Fajne są tez te starsze typu "Alternatywy 4", "Zmiennicy" czy "Wojna domowa" (znów jest powtórka).
Z zagranicznych "Przyjaciele", "Miasteczko Roswell", juz stary troche "Misteczko Twin Peaks" czy "Archiwum X''.

Ostatnio jednak prawie w ogóle nie ogladam seriali, nawet z MJM sie opuściłam.

A kto ogląda "Egzamin z życia"? Ja osobiście nie,ale moi rodzice owszem.
PS: Ma jutro być na TVP 2 o 13.25 jakiś nowy serial pt." Codzienna 2 m.3"

ja to tam jednak jestem wierny mojemu serialowi teleexpres ... codziennie od kilkudiesieciu lat na TVP1 o 17.00 hehe ostatnio to raczej tylko programy jakies ogladam w stylu "legendy motoryzacji" na tvn turbo ... jakos sie nigdy tak na powarznie nie przekonalem do zadnego seialu